είδα απόψε στον ύπνο μου το εξής: αρραβωνιαζόμουν μαζί με το αγόρι μου και αριστερά μας υπήρχε ένα κουτί με 4 βέρες.. τις τρεις μου τις φόρεσε αυτός και τη μία εγώ αυτινού.. οι πρώτη δική μου ήταν σαν χρυσό πολύ παλιό δαχτυλίδι που σκουριάζει και πρασινίζει κάπως από μούχλα και στο πλάι έλειπε ένα μεγάλο κομμάτι χρυσού σαν κομμένο... το δεύτερο ήταν ακριβώς ίδιο με το πρώτο χωρίς όμως να λείπει κομμάτι... το τρίτο ήταν ένα λαμπερό και ξεκάθαρα χρυσό δαχτυλίδι που μόλις το είδα σχολίασα τη διαφορά του από τα άλλα.. φόρεσα και τα τρία δαχτυδίλια και το αγόρι μου το τέταρτο.. υπήρχαμε μόνο εμείς οι δύο, ένα τραπέζι με ένα ξύλινο κουτί με βελούδο και τα 4 δαχτυλίδια και ένα βάζο με λουλούδια.. τι μπορεί να σημαίνει? κάνει πολλές σκέψεις το μυαλό μου

Προσθέστε το σχόλιο σας. Συμπληρώστε το email σας (δεν εμφανίζεται δημόσια) στο αντίστοιχο πεδίο αν επιθυμείτε να ειδοποιηθείτε όταν υπάρξει απάντηση.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Σχετικές ερμηνείες

  • δεν το 9υμαμαι ακριβως αλλα βοη9αγα αυτον που ειμαι ερωτευμενη και πηγα να τον φιλισω στο στομα αλλα αυτοσ με σταματαει με παιρνει αγγαλια και με φιλαει στο κουτελο τι σημαινει?

  • Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου ότι άνοιξα την βρύση και έπινα νερό, συνέχεια την άνοιγα και έπινα , αλλά είχα μικρό ποτήρι! τι σημαίνει?

  • Καλωσορίσατε στο oneirokritis.org!

    Ακολουθούν βασικοί κανόνες χρήσης του φόρουμ

    Μόνο Ελληνικά