Ονειροκρίτης ψαράς (ψάρια - ψάρεμα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ψαράς (ψάρια - ψάρεμα)
Ονειροκρίτης ψαράς (ψάρια - ψάρεμα)


Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

Αν δείτε ότι δεν είναι καλή η ψαριά ή τα ψάρια είναι πεθαμένα, να περιμένετε αποτυχίες και βάσανα.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε ψαραγορά και αγοράζετε ή περιεργάζεστε τα ψάρια στους πάγκους, τότε όσο πιο μεγάλα και σπαρταριστά είναι τα ψάρια που βλέπετε, τόσο και μεγαλύτερες οι λαχτάρες που θα περάσετε, κυρίως στον ερωτικό τομέα.

Αν δείτε ότι τρώτε ψάρια στο όνειρο, ερμηνεύεται αρνητικά ως μελλοντικές ζημίες και αποτυχίες, εκτός και αν τρώτε τηγανητά ψάρια και μάλιστα μεγάλα, όπου θα έχετε μεγάλα κέρδη και επαγγελματικές επιτυχίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η ζωντανή σαρδέλα, στα όνειρα, προαναγγέλλει ευχάριστα νέα.
    Αν δείτε ότι αγοράζετε ή ψαρεύετε σαρδέλες, να περιμένετε κάποιες στενοχώριες.

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

  • Τα καβούρια στα όνειρα συμβολίζουν τον κίνδυνο, διαφωνίες στον οικογενειακό κύκλο και γενικότερα συμβολίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

2 Σχόλια

#1 -

Καλησπέρα σας
Είδα όνειρο ότι κολυμπούσα στη θάλασσα αλλά είχε πολλά ψάρια δίπλα μου, μικρά και μεγάλα
και φοβήθηκα και βγήκα έξω.
Μετά βλέπω ένα μωρό μιας φίλης το οποίο είχε λερώσει το βρακί του με κακά.
Τι μπορεί να σημαίνει?

#2 -

Ειδα στον ύπνο μου πριν 2βδομάδες περίπου πως περπατουσα εξω απο το σπιτι μου μαζί με τη μητέρα μου και τον 9 μήνες πεθαμένο πατέρα μου, ειδα μια γνωστή αυλη με κάγκελα και μέσα ηταν νερο πολύ(εμοιαζε σαν λίμνη.) Μέσα ήταν κατι μεγάλα ασχημα ψάρια σαν σκυλοψαρα....εμεις τα κοιτάζαμε και η μάνα μου ειπε οτι αυτα μοιάζουν σαν πυρανγχας..πρεπει να ειναι επικινδινα.Μετα είδα τον πατέρα μου να πέρνει ενα ψαρι στα χερια του να του κρατάει το κεφάλι, να του ανοιγει το στομα και να προσπαθεί να το ταισει με το ζόρι...μετα πήρε ενα αλλο μεγάλο ψαρι και του το εχωσε μες στο στόμα.Τα ψαρια ήταν παραπολλα μες στο νερό και τρόμαξα λιγο γιατι λένε τα ψαρια είναι κακος οιωνός.Τι μπορεί να σημαινει αυτο το ονειρό?