Ονειροκρίτης νεκροταφείο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης νεκροταφείο
Ονειροκρίτης νεκροταφείο


Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

Αν ονειρευτείτε ότι επισκέπτεστε νεκροταφείο και θρηνείτε πάνω σε τάφο αγαπητού σας προσώπου, να περιμένετε αναποδιές και στενοχώριες.

Αν δείτε ότι μπαίνετε σε νεκροταφείο μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη σχέση σας που ίσως φθάνουν μέχρι διαζύγιο ή χωρισμό.

Υπάρχει όμως και μια περίπτωση όπου η παρουσία νεκροταφείου στα όνειρα έχει θετική ερμηνεία : αν βρεθείτε στον ύπνο σας μέσα σε νεκροταφείο, να περιμένετε εντυπωσιακές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε επίσης λήμματα τα οποία σχετίζονται με την ερμηνεία : θάνατος, κηδεία και πεθαμένος

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η αυτοκτονία στα όνειρα υποδηλώνει συνήθως διαταραχή του νευρικού συστήματος και του συνειδησιακού πεδίου.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Η παρουσία φέρετρου στα όνειρα είναι ένα από τα όνειρα με αντίστροφή ερμηνεία.

    Έτσι το να δούμε φέρετρο γενικά στα όνειρα , προοιωνίζει μακροζωία και μέλλον κατοχυρωμένο.