Ονειροκρίτης ποδήλατο - ποδηλασία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ποδήλατο - ποδηλασία
Ονειροκρίτης ποδήλατο - ποδηλασία


Το ποδήλατο, στα όνειρα είναι συμβολίζει την επιτυχία.

Αν δείτε ότι κάνετε ποδήλατο και τρέχετε ευχάριστα και ανεμπόδιστα, σύντομα θα γνωρίσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

Αν δυσκολεύεστε ή πέφτετε απ' αυτό ή αν ο δρόμος είναι ανηφορικός ή ανώμαλος και σας κουράζει, θα συναντήσετε στο δρόμο σας εμπόδια που θα ανακόψουν την ως τώρα λαμπρή σας πορεία.

Αν δεις πως κατεβαίνεις από ποδήλατο, σημαίνει ότι θα βιώσεις ερωτικά προβλήματα ή δυσκολίες στο γάμο σου (για τους παντρεμένους).

Αν δεις ότι αλλάζεις ρόδα ή λάστιχο σε ποδήλατο, θα αντιμετωπίσεις προσωρινές δυσκολίες, αλλά θα τις ξεπεράσεις.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε ώριμα και γευστικά σύκα, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Η λάσπη στα όνειρα συμβολίζει τη συκοφαντία, τις κακές φήμες, την κακογλωσσιά.

  • Η χελώνα στα όνειρα, συμβολίζει την αργή αλλά σταθερή πρόοδο και άνθρωπο που μελετάει τις κινήσεις του.

2 Σχόλια

#1 -

Καλησπέρα σας. Ειδα όνειρο πριν δυο ημέρες οτι με πήγαινε βόλτα με ενα καινούργιο κ εντυπωσιακό ποδήλατο ο πρώην μου που χωρίσαμε άσχημα πριν ενα μήνα. Η βόλτα μου άρεσε παρα πολυ κ εντυπωσιάστηκα απο τον τροπο που οδηγούσα. Οταν τον ρώτησα γτ τα κάνει αυτα μου απάντησε οτι τον συμβούλεψε μια φιλη του να το κάνει η οποια το είχε διαβασε στη μανίνα(παλιό περιοδικό)
Στο τέλος της βόλτας με φίλησε με πάθος κ μου άρεσε το φιλί του. Ξαφνιάστηκα όμορφα. Τι σημαίνει σας παρακαλώ;;; στο μεταξύ οταν ξυπνησα βρήκα μνμ του στο κινητο μου

#2 -

Θέλω να ρωτήσω για κάτι πολύ τρομακτικό όνειρο ….ήμουν σε ποδήλατο και πήγαινα σε κάποιο δρόμο όχι άσφαλτο και ξαφνικά είδα κάποιο πτώμα στο δρόμο πεσμένο και μάλιστα με αίματα …. λίγα μέτρα ποιο πέρα πάρα πολλούς κάτω στο δρόμο νεκρούς σαν να πέσανε από φορτηγό και γω δεν ήξερα πώς να αντιδράσω με το ποδήλατο μην και περάσω από πάνω τους …δεν είχε καθόλου δρόμο για πέρασμα και νομίζω δεν μπορούσα και να το σταματήσω…. τι μπορεί να μου συμβεί ….