Ονειροκρίτης πουλιά (πτηνά - πουλί)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πουλιά (πτηνά - πουλί)
Ονειροκρίτης πουλιά (πτηνά - πουλί)


Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

Αν το πουλί βγαίνει απ' το κλουβί του και πετάει, θα χάσετε κάποια μεγάλη ευκαιρία που σας προσφέρεται.

Αν κρατάτε μέσα στα χέρια σας πουλί ζωντανό, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί στα αισθήματα σας, με θετικό τρόπο.

Τέλος το νεκρό πουλί στα όνειρα προοιωνίζει το τέλος ενός μεγάλου έρωτα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

  • Αν δείτε γλάρους και άλλα θαλασσοπούλια να πετούν στον ουρανό, θα σας συμβούν γεγονότα ευχάριστα.

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπά

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.

5 Σχόλια

#1 -

Καλησπερα σας!!Πριν δυο τρεις μερες ειδα ονειρο πως η μητερα μου ειχε φτιαξη ενα πολυ νοστιμο σιροπιαστο γλυκο σαν το γαλακτομπουρεκο και εβαλα και εφαγα λιγο και ειχε πολυ σιροπι και με ειδε το παιδι μου εχω ενα γιο 15,6ετων και ηρθε και μου ζητησε και του εβαλα και κεινοτ να φαει αλλα δεν θυμαμαι αμν προλαβε και εφαγε λιγο..Μετεπειτα ο γιος μου πηρε το πθατακι με το γλυκο και πηγε και εκαστε στα κεραμιδια η στη ταραστα ενος σπιτιου και πηγα και εγω μαζη του αλλα ημασταν σε καποια αποσταση μεταξυ μας..Ξαφνικα χωρις να κατακαβω πως και τι ηρθε και απο τον ουρανο και πηρε το παιδι μου μαχη με το πιατακι με το γλυκο μου κρατουσε και εγω εβλεπα απο μακρια το παιδι μου να απομακρυνεται απο μενα και να χανεται στον ουρανο εγω να ψωναζω να ειμαι πολυ τρομαγμενη και να μην μπορω να κανω κατι να το βοηθησω!Ξαφνικα ηρθε ενα μεγαλο πουλι απο τον ουρανο και πηρε το πιατακι με το γλυκο και μαζη και το παιδι μου και μετα ειδα να κραταει μονο το γλυκο και το παιδι μου να πεφτη μονο του απο τον ουρανο κατω και εγω να φωναζω δυνατα πολυ και εκει ξυπνησα και εκλαιγα με λιγμους πραγματικος εφιαλτης ηταν και αργησα να ηρεμησω!!Σας παρακαλω πολυ πειτε μου τι σημαινη να προφυλαχτω γιατι εχω φοβηθη πολυ και κυριως για το παιδι μου!!Το πουλι δεν ειδα χρωμα δεν θυμαμαι τι πουλι ηταν!Σας ευχαριστω πολυ θα περιμενω απαντηση σας!!

#2 -

Ειδα στον υπνο μου σημερα το βραδυ πως ημουν σε ενα αγνωστο μερος και εβλεπα μεσα σε ενα χαρτονάκι μικρό με νερο δυο γκρι με κοκκινο χρωμα πουλακια...επαιζαν με το νερο και φαινονταν ευτυχισμένα.Ηταν και καποιοι γνωστοι μου εκει και τα κοιταζαμε και λεγαμε τι όμορφα που είναι, πως κοιτανε ετσι κ.α.Να ειναι κατι καλο αυτο.......

#3 -

Γειά σας.Είδα στον ύπνο μου ότι το αγόρι μου έκοβε στα δύο ένα μαύρο μικρό πουλί και μάλλον θα το τρώγαμε κάτι όμως που δεν είδα.Τι μπορεί να σημαίνει ?

Εικόνα oneirokritis

#4 -

Καλησπέρα,
οι συνεργασίες και ίσως και οι σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν έντονα, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Σύντομα όμως θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

#5 -

ήμουν αναστατωμένη αλλά παράλληλα και συγκρατημένα χαρούμενη...μέχρει που είδα τη μαμα πελαργό να με κοτάει με απορία.Ηταν όλα τα νεογνά με τα ράμφη προτεταμένα μέσα σ΄ένα μεγάλο αυγό!!