Ονειροκρίτης σοκολάτα (ρόφημα κακάο - σοκολατάκια)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης σοκολάτα (ρόφημα κακάο - σοκολατάκια)
Ονειροκρίτης σοκολάτα (ρόφημα κακάο - σοκολατάκια)


Η ερμηνεία της σοκολάτας στα όνειρα είναι περίπλοκη και συνδυάζεται με την γενική αίσθηση του ονείρου.

Έτσι, αν δείτε ότι τρώτε σοκολάτα ή πίνετε ρόφημα σοκολάτας και ευχαριστιέστε, θα έχετε νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας ή θα ακούσετε ευχάριστα νέα για κοντινά σας πρόσωπα.

Αν δείτε όμως ότι τρώτε σοκολάτα και δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση ή έχει άσχημη γεύση, θα πάρετε πίκρες στο μέλλον.

Αν δείτε ότι προσφέρετε σοκολάτα ,θα σταθείτε υπαίτιος για λύπες σε άλλους, ενώ αν σας προσφέρουν θα σας προξενήσουν στεναχώρια άλλοι.

Δείτε επίσης και την ερμηνεία για το ζαχαροπλαστείο .

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά.

1 Σχόλια

#1 -

Γειά σας, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην δουλειά και κάποιος κύριος ήρθε και ήθελε να καταθέσει αίτηση και κάποια δικαιολογητικά για μια υποθεσή του. Εκεί που κοιτούσα τα δικαιολογητικά μου προσέφερε δύο σοκολάτες, του είπα ότι δεν τις θέλω, αυτός επέμενε, του είπα τουλάχιστον πάρε την μία πίσω να την δώσεις στην σύζυγό σου, αυτός είπε να τις κρατήσω και τις δύο και η κοπέλα που είμαστε μαζί στο γραφείο του είπε ότι δεν τρώω σοκολάτες (πράγματι δεν τρώω). Τελικώς, τις πήρα και τις άφησα παραδίπλα, δεν τις έφαγα. Εκεί που συνέχισα να ελέγχω τα δικαιολογητικά είδα ότι κάποιο είναι λάθος και εκνευρίστηκα (όχι με τον κύριο που ήθελε να το καταθέσει, αλλά με αυτόν που του το έδωσε) και αυτό μου προκάλεσε πονοκέφαλο. Ο κύριος έφυγε και δεν πρόλαβα να του πω ποιο είναι το σωστό δικαιολογητικό που πρέπει να μου φέρει και έμεινα με την αίτηση και το λάθος δικαιολογητικό και εκεί ξύπνησα.
Όπως ανέφερα και παραπάνω δεν τρώω σοκολάτες αλλά όχι επειδή δεν μου αρέσουν, αλλά για λόγους υγείας εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αποφεύγω τις λιπαρές τροφές και τα γλυκά. Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, ήθελα να φάω κάτι γλυκό (έχω κάτι μπισκότα χωρίς σοκολάτα με μειωμένα λιπαρά) αλλά τελικά έφαγα κάτι αλμυρό. Δεν θυμάμαι να έχω ονειρευτεί σοκολάτα ξανά από τότε που την έκοψα 1,5 χρόνο πριν.