Ονειροκρίτης σοκολάτα (ρόφημα κακάο - σοκολατάκια)

Η ερμηνεία της σοκολάτας στα όνειρα είναι περίπλοκη και συνδυάζεται με την γενική αίσθηση του ονείρου.
Έτσι, αν δείτε ότι τρώτε σοκολάτα ή πίνετε ρόφημα σοκολάτας και ευχαριστιέστε, θα έχετε νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας ή θα ακούσετε ευχάριστα νέα για κοντινά σας πρόσωπα.
Αν δείτε όμως ότι τρώτε σοκολάτα και δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση ή έχει άσχημη γεύση, θα πάρετε πίκρες στο μέλλον.
Αν δείτε ότι προσφέρετε σοκολάτα ,θα σταθείτε υπαίτιος για λύπες σε άλλους, ενώ αν σας προσφέρουν θα σας προξενήσουν στεναχώρια άλλοι.
Δείτε επίσης και την ερμηνεία για το ζαχαροπλαστείο .

Παρόμοιες ερμηνείες στον Ονειροκρίτη

1 Σχόλια

#1 -

Γειά σας, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην δουλειά και κάποιος κύριος ήρθε και ήθελε να καταθέσει αίτηση και κάποια δικαιολογητικά για μια υποθεσή του. Εκεί που κοιτούσα τα δικαιολογητικά μου προσέφερε δύο σοκολάτες, του είπα ότι δεν τις θέλω, αυτός επέμενε, του είπα τουλάχιστον πάρε την μία πίσω να την δώσεις στην σύζυγό σου, αυτός είπε να τις κρατήσω και τις δύο και η κοπέλα που είμαστε μαζί στο γραφείο του είπε ότι δεν τρώω σοκολάτες (πράγματι δεν τρώω). Τελικώς, τις πήρα και τις άφησα παραδίπλα, δεν τις έφαγα. Εκεί που συνέχισα να ελέγχω τα δικαιολογητικά είδα ότι κάποιο είναι λάθος και εκνευρίστηκα (όχι με τον κύριο που ήθελε να το καταθέσει, αλλά με αυτόν που του το έδωσε) και αυτό μου προκάλεσε πονοκέφαλο. Ο κύριος έφυγε και δεν πρόλαβα να του πω ποιο είναι το σωστό δικαιολογητικό που πρέπει να μου φέρει και έμεινα με την αίτηση και το λάθος δικαιολογητικό και εκεί ξύπνησα.
Όπως ανέφερα και παραπάνω δεν τρώω σοκολάτες αλλά όχι επειδή δεν μου αρέσουν, αλλά για λόγους υγείας εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αποφεύγω τις λιπαρές τροφές και τα γλυκά. Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, ήθελα να φάω κάτι γλυκό (έχω κάτι μπισκότα χωρίς σοκολάτα με μειωμένα λιπαρά) αλλά τελικά έφαγα κάτι αλμυρό. Δεν θυμάμαι να έχω ονειρευτεί σοκολάτα ξανά από τότε που την έκοψα 1,5 χρόνο πριν.

Προσθήκη σχόλιου

Σχετικές ερμηνείες