Ονειροκρίτης τάφος (ταφή)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης τάφος (ταφή)


Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο .ωστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.
Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας ότι σκάβετε έναν τάφο, σύντομα θα κάνετε δική σας και ευτυχισμένη οικογένεια.
Αν είστε ήδη παντρεμένος, σας προδιαγράφεται ανέφελη οικογενειακή ζωή.
Αν δείτε ότι πέφτετε μέσα σε τάφο, θα διατρέξτε θανάσιμους κινδύνους.
Αν πηδάτε πάνω από τάφο, το θάρρος σας θα ανταμειφθεί.
Σχετικά λήμματα τα οποία σχετίζονται με την ερμηνεία : θάνατος, πεθαμένος, κηδεία

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Η παρουσία φέρετρου στα όνειρα είναι ένα από τα όνειρα με αντίστροφή ερμηνεία.

    Έτσι το να δούμε φέρετρο γενικά στα όνειρα , προοιωνίζει μακροζωία και μέλλον κατοχυρωμένο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σας έτυχαν αναποδιές, σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχίες και συνεχείς άσχημες προοπτικές.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας δια

  • Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

2 Σχόλια

#1 -

είδα ότι πήγα σε έναν τάφο κοντά , μπεζ, είδα το όνομα της μαμάς αυτού που αγαπώ η οποία πεθανε πριν από 9 μήνες περιπου, εγραφε το ονομα της αλλα απο κατω με πιο μικρα γραμματα 2 επιθετα, και λεω .. ''μα δεν ηταν ετσι το επιθετο της αλλο μας ειχε πει'' ... και τα επιθετα που γραφε ηταν αγνωστα σε μενα εντελως.. και μου λεει η μαμα μου απο διπλα μου που ηταν ''ειχε μπερδεμενο μυαλο , ετσι θα την ελεγαν , το επιθετο που μας ειπε δεν ηταν σωστο μαλλον''... και μετα ειδα οτι πατουσα με το ενα ποδι τον ταφο της κ ειχα αφησει το κινητο μου απο τη ροζ του πλευρα , και φαινοταν το κινητο μου το ροζ πανω στο ταφο ,και ενα βραχιολι μου , και τα πηρα μολις τα ειδα οτι ειναι εκει ενας παλιος μου συνεργατης με τον οποιο βεβαια δε μιλαμε πια .... ο οποιος ομως ειναι φιλος του γιου της γυναικας που πεθανε..... στην πραγματικοτητα.