Ονειροκρίτης σεξ (συνουσία)

Αρχική » Node » Ονειροκρίτης σεξ (συνουσία)


Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

Εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με το αντίθετο φύλο αυτό είναι πολλές φορές η διέξοδος του οργανισμού διότι απέχετε καιρό από αυτήν.
Εάν όμως δεν απέχετε και δείτε ότι κάνετε έρωτα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς.

Έτσι αν στον ύπνο σας, δείτε ότι συνουσιάζεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με το «έτερο ήμισυ» σας, θα υποστείτε ζημιές στις επιχειρήσεις σας και στασιμότητα στην καριέρα σας.

Αν δείτε ότι συνουσιάζεστε με άτομο άγνωστο, τότε, για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.
Ένα τέτοιο όνειρο, όμως, μερικές φορές υποδηλώνει απλά την επιθυμία μας για καινούργιες ερωτικές σχέσεις ή την τάση μας προς ακολασία.
Γενικά τα σεξουαλικά όνειρα με αγνώστους, δηλώνουν κάτι που λείπει στις σχέσεις σας ή στον εαυτό σας.

Εάν το άτομο που κάνετε έρωτα δεν ήταν αρτιμελές ή σας δημιούργησε το όνειρο οποιαδήποτε δυσφορία τότε να περιμένετε άσχημες ειδήσεις και αποτυχίες.

Relevant dream interpretations

11 Comments

#1 -

Ειδα στον υπνο μου οτι ηρθα σε ερωτικη επαφη με τον συντροφο μου φυσιολογικα και αφου τελειωσε μεσα μου αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι η εξπερματωση του ηταν παρα παρα πολυ αφθονη ..Στη συνεχεια ειδα τον εαυτο μου να καθαριζομαι με μια λευκη πετσετα..Τι σημαινει αυτο σας παρακαλω

#2 -

ΕιδΑ ονειρο οτι εκανα σεξ με ενα φιλο που στην πραγματικοτητα μαρεσει αλλα δεν το λεω πουθενα τι μπορει να ειναι

#3 -

Είδα οτι ημουν σε μια μπανιέρα με μια κοπέλα στην ηλικία μου (17) και ειχαμε και οι δυο μεγάλα στήθη και τα σχολιάζαμε μεχρι που αυτη άρχισε να μου παίζει με το ενα βυζι και μετα άρχισε να με φυλάει παντού ενώ εγω δεν έκανα τιποτα απλα απολάμβανα. (Δεν ειμαι λεσβια στην πραγματικοτητα). Επίσης ειμουν φιλοξενούμενη της

#4 -

Είδα στον ύπνο μου ότι έκανα έρωτα με μία νεότερή μου κοπέλα. Μάλιστα αυτή με ήθελε πολύ. Όλη αυτή η ιστορία εκτυλίχθηκε σε ένα χωρίο, σε κάποιο σπίτι. Το μέρος αυτό δεν το γνωρίζω.

#5 -

Ειδα οτι ηρθα σε επαφη με μια αγνωστη και ειχα πολυ υδονη και της επιανα σηνεχεια το στηθος ( και ουτε καν που με ενδιαφερει το ιδιο φιλο ) τι μπορει να σημαινει γτ εχω τρομαξει...

oneirokritis's picture

#6 -

Καλησπέρα,
όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά το όνειρο σου προοιωνίζει μεγάλη εύνοια της τύχης!

Pages