Ονειροκρίτης όργιο (sex)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης όργιο (sex)
Ονειροκρίτης όργιο (sex)


Αν, στο όνειρο σας, βρεθείτε ως παρατηρητής σε ένα σεξουαλικό όργιο χωρίς να συμμετέχετε, σημαίνει πως είστε άτομο δειλό και αναποφάσιστο, με δυσανάλογα μεγάλες φιλοδοξίες.

Αν δείτε ότι συμμετέχετε σε όργιο, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση σας για προσβολή που σας έχει γίνει: δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανταποδώσετε το χτύπημα.

Αν πάλι βλέπετε συχνά όνειρα σεξουαλικής φύσεως, πιθανόν να υποδηλώνουν ορμές και να μην χρήζουν ερμηνείας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον...

  • Πρόκειται για όνειρο που, βέβαια, στις μέρες μας σπανίζει και επισκέπτεται κυρίως τους άντρες και μάλιστα αυτούς που είναι αρκετά ιδόεοληπτικοί.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά

  • Η ονείρωξη στα όνειρα είναι ένα συνηθισμένο όνειρο και για τα δυο φύλλα.