Όνειρα που είδατε

Αρχική » Όνειρα που είδατε

Χειρουργείο

Όνομα : 
Kwn

Πηγαινα στον γιατρο με τους γονείς μου. Ανεβαίνουμε μια σκαλα και ξαφνικα βλεπω μερικες φίλες μου που ηταν περικυκλωμενες σε ενα κρεβατι. Παω να δω γιατι ειναι ολες μαζεμενες εκει και βλεπω ξαφνικα τη δασκαλα μου!

Καλόγριες- αυγολέμονο

Όνομα : 
Ευγενία

Έβγαινα από το αρχονταρικι και δεξιά μου ήταν η ηγουμένη χαμογελαστή...μπροστά μου περνούσε μια γερόντισσα κρατούσε αυγολέμονο κ μ είπε χτυπά το ευγενουλα(είμαι γνωστή στο μοναστήρι) και όπως προχωρούσαν ευθεία χτυπώντας το αυγολέμονο...δεξιά και αριστερά ηταν γεμάτο μοναχές...θυμάμαι τα μαύρα ρά

Μακαρόνια με κιμά

Όνομα : 
Bill

Καλησπέρα,
Είδε η ξαδέρφη μου στον ύπνο της ότι η μάνα της που έχει πεθάνει εδώ και έξι μήνες, μου έβαζε μακαρόνια με κιμά για να φάω και τα έφαγα. Τι σημαίνει το όνειρο;Να πω μόνο ότι ήταν η αγαπημένη μου θεία που με φρόντιζε και πάντα το σπίτι της ήταν ανοιχτό για όλους.

Μεγάλα κύματα στην θάλασσα

Όνομα : 
Αναστασια

Ήμουν με μια φίλη μου δεν δεν βρισκόμαστε και συχνά να εχουμε βγει μονο 4-5 φορες. Είμασταν στο εξοχικό της πολυ μοντέρνο με θέα την θάλασσα. Ξαφνικα άρχισε να εχει μεγάλα κύματα(στην αριστερή μεριά)

Όνειρο με καράβι και μια φίλη μου

Όνομα : 
Άννα Μανωλάκη

Ήμουν σε ένα καράβι με μια φίλη Μου (η οποία είναι όντως δυσκοιλια) και ξαφνικά την έπιασε ένας πόνος στο έντερο.
Μου είπε να την συνοδεύσω στην τουαλέτα καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει και μου έλεγε πως θέλει να ενεργηθει.

Το όνειρο μου - ηλιοβασίλεμα στην θάλασσα

Όνομα : 
Καλλιοπη

Ήταν ένα πολύ ωραίο ηλιοβασίλεμα στην θάλασσα και ταυτόχρονα έβρεχε και η θάλασσα δεν ήταν και στα καλά της και ετοιμαζόταν να πλημμυρίσει όλη την πόλη.

Ο σύζυγος μου

Όνομα : 
Μαρια

Είδα στον ύπνο μου το σύζυγό μου να κλαίει για μια κοπέλα που την έλεγαν Κασσάνδρα και μα μου λέει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της από πολύ παλιά...κάπως μπερδεύεται εκεί η φάση γιατί δε θυμάμαι αν μου είπε οτι έκανε έρωτα μαζί της πριν από μένα η όταν ήταν και με εμένα...Στο ξαφνικό ενώ έχει χαθεί

Όνειρο απόγευμα

Όνομα : 
Μαρία

Είδα την μητέρα μου να κάθεται σε ένα τραπέζι και να γράφει σε ένα πρακτικό. Δίπλα της ήταν ένας παπάς. Ο παπάς έμοιαζε να παρακολουθεί αυτά που έγραφε η μητέρα μου. Ήταν και άλλα γυναίκες μέσα στο δωμάτιο. Όλα αυτά διαδραματίζονταν στην Αμερική.

Σελίδες