Ονειροκρίτης κοπέλα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κοπέλα


Η κοπέλα που εμφανίζετε στο όνειρό μας είναι ένα σημάδι ερωτισμού.
Αν η κοπέλα που εμφανίζετε έχει κακή όψη και αίσθηση όμως, το όνειρο αποτελεί έναν οιωνό κακό, καθώς θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστα νέα από ένα δικό σας άτομο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία φορέματος στα όνειρα, είτε το φοράτε είτε το κοιτάτε αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα σας.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε βασιλιάς, τότε θα ακούσετε πολύ καλά νέα στη δουλειά σας.

    Αν δείτε ότι βρίσκεστε δίπλα στον βασιλιά, τότε θα δεχθείτε βοήθεια από κάποιον άγνωστο.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

3 Σχόλια

#1 -

Είδα δύο κοπέλες η μία ήταν φίλη μια και η άλλη μια άγνωστη....η φίλη μου θυμάμαι τα εξτιαξε με.το.αγορι μου την αυναντισα σε μια πλατεία καθόταν σε ένα παγκάκι με μια άλλη που δεν την ήξερα ήταν καλοντυμένες φτιαγμένες λίγο θυμάμαι και μου έδειχνε η φίλη μου στο κινητό τις τα μήνυματα που τις.εστελνε ότι και.καλα έφυγα και και σαν να τις έφερνα αντιρισει αυτή νευρίασε και μου έδειξε.το.κινητο τιςμκαι εγώ έλεγα όχι δεν είναι δυνατον είχα στεναχωρεθει τέρμα αυτό μετ' ξύπνησα κατεθυαν φωνάζοντας και βρίζοντας. Θρίλερ παιδιά ην σας τύχει!
Τι λέτε να συμβεί αυτό;

#2 -

Είδα όνειρο ότι ήμουν στο αεροδρόμιο στο τμήμα ελέγχου αποσκευών για αναχώρηση.
Ξαφνικά εμφανίστηκε η κοπέλα μου, που τώρα έχουμε να μιλήσουμε 4 ημέρες γιατί δεν είμαστε και πολύ καλά, και με περίμενε στην έξοδο. Εγώ γύρισα αντί να φύγω και τη φίλησα στο στόμα "πεταχτά" και φύγαμε.
Η κοπέλα μου, φόραγε μαύρα γυαλιά ηλίου γιατί όντως είχε έντονο ήλιο, και κόκκινα ρούχα κολάν, με λίγο μαύρο η μπορντώ και ήταν βαμένη, περιποιημένη.
Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει ψηλά ενώ στη πραγματικότητα τα έχει ελέυθερα. Επίσης ήταν ξανθιά ενώ στη πραγματικότητα είναι μελαχρινή.

Τι μπορεί να δείχνει το όνειρο ?
Ευχαριστώ.

#3 -

Εγώ σήμερα το πρωί ειδα στον ύπνο μου, πως μπήκα μέσα σε ενα άγνωστο μαγαζι, διάφορων ειδόν και ειδα μια άγνωστη κοπέλα, με μακρύ κόκκινο μαλλί και ωραίο ντύσιμο.Φορούσε ενα γκρι πουλόβερ και τζιν παντελόνι.Εκει που μιλούσαμε για διάφορα θεματα, ειδα πως η κοιλιά της ηταν φουσκωμένη, ηταν δηλαδή έγκυος.Μετα είδα πως πήρα στα χέρια μου ένα πλαστικό κουτί, με άσπρα μυτερά, πλαστικά νύχια και ήθελα να τα αγοράσω.Της είπα πως μπαίνουν και αυτή μου είπε, οτι δεν πρέπει να τα περάσω και πολύ βαθιά μέσα στο δέρμα μου.Δεν θυμάμαι αν τα αγόρασα.Παντος μου έκαναν εντύπωση αυτά τα νύχια.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο?