Ονειροκρίτης ανησυχία - άγχος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ανησυχία - άγχος
Ονειροκρίτης ανησυχία - άγχος


Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

Αν όμως ο ονειρευόμενος δει πως ανησυχούσε για κάποια σημαντική υπόθεση, σημαίνει καταστροφικό συνδυασμό επιχειρησιακών και κοινωνικών καταστάσεων.

Η ανησυχία και το άγχος στα όνειρα είναι ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στην αποκωδικοποίηση των ονείρων. Ο λόγος είναι ότι, είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο ονειρικό και την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα άγχη και ανησυχίες που έχουμε στην κανονική μας ζωή να εμφανίζονται υπό την μορφή ονείρων.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, ώστε να ανακαλύψετε την πραγματική αιτία για το όνειρο αυτό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουρ

  • Η διασκέδαση στο όνειρο θεωρείται παραδόξως κακός οιωνός.

    Αν δείτε ότι διασκεδάζατε σε κάποια περίσταση, δυσκολίες και αναποδιές καλείστε να αντιμετωπίσετε.

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

  • Η εμφάνιση κάποιου όγκου σε κάποιο σημείο του σώματός σας στον ονειρικό σας κόσμο δεν προμηνύει κάποια ασθένεια.