Ονειροκρίτης Δάσος (Άλσος)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης Δάσος (Άλσος)
Ονειροκρίτης Δάσος (Άλσος)


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

Αν όμως το όνειρο είναι ευχάριστο και νιώθετε γαλήνη περιπλανώμενος στο δάσος, τότε θα αποκτήσετε μεγάλα κέρδη τα οποία όμως θα είναι αποτέλεσμα των δικών σας κόπων. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

Αν δείτε ότι το δάσος αποτελείται από δέντρα που φέρουν καρπούς, τους οποίους δοκιμάζετε, τότε εκτός από υλικό κέρδος ή χρήματα θα έχετε και ηθικές απολαβές, όπως ευρύτερη αναγνώριση και δόξα.

Αν δείτε φωτιά ή πυρκαγιά σε ένα δάσος, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να φυλάγεστε από οποιεσδήποτε απειλές υπάρχουν γύρω σας. Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.

  • Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες για την περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας έλατο.

  • Αν ονειρευτείτε οποιοδήποτε δέντρο που τα κλαδιά του είναι γεμάτα από τους καρπούς του, τότε είναι όλα πολύ καλά.

    Άνοδος, κέρδη, ευημερία και πολλά άλλα καλά χαρακτηρίζουν την ζωή σας.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.