Ονειροκρίτης παρθένα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης παρθένα


Πρόκειται για όνειρο που, βέβαια, στις μέρες μας σπανίζει και επισκέπτεται κυρίως τους άντρες και μάλιστα αυτούς που είναι αρκετά ιδόεοληπτικοί.
Αν δείτε, λοιπόν, στον ύπνο σας παρθένα να σας πλησιάζει με ευνοϊκές διαθέσεις, να περιμένετε τον μεγάλο έρωτα αν είναι ή μελαχρινή ή το έντονο πάθος αν είναι ξανθή
και την κατακόρυφη πτώση αν είναι άσχημη και αποκρουστική.
Αν δείτε παρθένα που σας προσφέρεται, καλό θα είναι να αποφύγετε εμπλοκή σας σε ιστορίες που, εκ πρώτης όψεως, φαίνονται σαγηνευτικές.
Αν κατακτάτε παρθένα, προσέξτε μήπως πέσετε σε παγίδες που σας έχουν στήσει.
Τέλος, θάνατος παρθένας, σημαίνει καταστροφή από ολέθρια ερωτική σχέση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακ

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.