Πρώην αγόρι - σεξ με άλλη γυναίκα

Αρχική » Όνειρα που είδατε » Πρώην αγόρι - σεξ με άλλη γυναίκα


Όνομα : 
Ανώνυμος
Το όνειρο που είδα: 

Καλησπέρα,
Έχω, ίσως και παραπάνω από μια εβδομάδα, που βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου το πρώην αγόρι μου(έχουμε χωρίσει πολλούς μήνες τώρα).
Χθες είδα ότι κάποιος φίλος μας, μου είπε ότι έχει επικοινωνία με κάποια άλλη γυναίκα και εγώ τον πήρα τηλέφωνο. Του είπα ότι θα πήγαινα σπίτι του. Και όντως έτσι έγινε.
Πήγα και εκείνος στην αρχή μου είπε ότι είναι ψέματα αλλά μετά τα παραδέχτηκε όλα.
Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν ήρθε κάποιος φίλος και μου είπε ότι έκαναν σεξ με εκείνη και θυμάμαι τον εαυτό μου να κλαίει πάρα πολύ, φώναζα πολύ δυνατά και έκλαιγα.
Και εκείνος προσπαθούσε να το κάνει κάπως χειρότερο καθώς μου έλεγε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.
Ήταν πολύ έντονο και έμοιαζε με αληθινό...

1 Σχόλια

Εικόνα oneirokritis

#1 -

Το όνειρό σας με το πρώην αγόρι σας και την πιθανή απιστία του σας προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανησυχίες. Τα όνειρα συχνά αντανακλούν τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, και μπορούν να είναι ένας τρόπος για τον εγκέφαλό μας να επεξεργαστεί και να αντιμετωπίσει συναισθήματα και προβλήματα.

Με βάση αυτό που περιγράφετε, φαίνεται ότι το όνειρό σας αντικατοπτρίζει το φόβο σας για τον παλαιό χωρισμό σας και την πιθανότητα ότι ο πρώην σας αγόρι μπορεί να σας είχε απατήσει. Οι λεπτομέρειες και η ένταση του όνειρου μπορεί να επισημαίνουν τη βαθύτερη ανησυχία σας και την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να εξετάσετε τα συναισθήματά σας.