Ονειροκρίτης κλάμα (δάκρυα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κλάμα (δάκρυα)
Ονειροκρίτης κλάμα (δάκρυα)


Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

Εάν αγαπημένο πρόσωπο σας έχει προκαλέσει δάκρυα - κλάμα θα σας προσφέρει ευτυχία.

Αν το παιδί σας σας, σας έκανε να κλαίτε , θα σας δώσει χαρά μεγάλη.

Αν δείτε προσφιλές σας πρόσωπο να κλαίει θα πάρει μεγάλη χαρά.

Αν στο όνειρο κλαίτε, ενώ είναι χαρούμενη η περίσταση , θα ακούσετε δυσάρεστα νέα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

35 Σχόλια

#1 -

Είχα σχέση με ένα παιδί κ τώρα έχουμε τσακωθεί.πιατςυω ότι τα έχει με μια γνωστή μου.ΕΙδα λοιπόν όνειρο ότι ήμουν σε ένα καφέ με την ξαδέρφη μου κ ήταν και αυτοί. Ρώτησε η ξαδέρφη μου την κοπέλα και έμαθε ότι κάτι γίνεται με αυτούς.μιυ το είπε κ ξεαπασα σε κλάματα.

#3 -

Είχα σχέση με ένα παιδί κ τώρα δε μιλάμε.υποψιαζομαι ότι εχει σχέση με μια γνωστή μου .είδα λοιπόν όνειρο ότι ήμουν σε έναν χώρο με αυτήν ,αυτόν και την ξαδέρφη μουκαι η ξαδέρφη μου την ψάρεψε κ εμαθε ότι οντωσ τα έχουν.εγω τότε άρχισα να κλαίω με λιγμους.

#4 -

Γεια σας.Ειχα σχέση με έναν κ τώρα δε μιλάμε καθόλου.Υποψιαζομαι ότι τα έχει με μια γνωστή μου.ΕΙδα λοιπόν όνειρο ότι ήμουν με τη ξαδέρφη μου και εκείνη την κοπέλα κ αυτόν σε έναν χώρο και η ξαδέρφη μ την ρώτησε κ εμαυε ότι τα έχουν.εγω τότε στεναχωρέθηκα πολύ κ άρχισα να κλαίω

#5 -

λοιπον εγω ειδα ονειρο οτι ημουν με της φιλες σε ενα παγκακι και θα πηγαινα για καπου δεν θυμαμαι για που επισης ειχαμε πατακια στα χερια μας και δεν ειχαμε σακουλες ετσι εγω εψαχνα για σακουλες ειδα μια μικρη σακουλα πανω σε ενα δεντρο και το πηρα και ειχε λεφτα πολλα μεσα αα και ειχε μια αποδειξη επισης ηταν πολυ καθαρη επειτα φωναξα τα κοριτσια και τρεξανε να παρουν τα λεφτα

#6 -

Γειά... Σήμερα στον ύπνο μου ειδα οτι ειχα παει στο παλιό μου διμοτικο και είχανε κατι σαν γιορτή και ειδα άτομα που τα ξερω αλλά δεν μιλάω (αυτά τα άτομα έδειχνε ότι πήγαιναν διμοτικο αλα έχουν τελειώσει εδω και πολυ καιρω) και άλλες δυο κοπέλες που εχω καιρό να τις δω και εγω μίλαγα με αυτα τα παιδιά και κάποια στιγμή ειδα και ένα άτομο (το οποίο μου την ειχε πέσει παλιότερα και το αγοριμου δεν θέλει να μιλαω) και με κοίταζε συνέχεια και μετα απο αυτό ειδα ενα πολυ καλο φίλο του αγοριου μου να τσακώνεται και εγω να του μιλαω και να τον ρωταω τι έχει και αμέσως μετα ειδα οτι ήμουνα σε έναν πολυ μικρό και κλειστό χώρο και έκλαιγα και οταν ξύπνησα ένιωσα οτι έτρεχαν δάκρυ και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα άρχισα να κλαίω... Μπορεί μα μου πει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό που είδα και μετα ξυπνήσα με δάκρυα..

Σελίδες