Ονειροκρίτης αετός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αετός
Ονειροκρίτης αετός


Αν δείτε στον ύπνο σας αετό να πετά μαζί με τα μικρά του, τότε θα λάβετε βοήθεια και στήριξη από πρόσωπο πανίσχυρο. Αν δείτε πως πιάνετε αετό στο πέταγμα του, θα γνωρίσετε κάποια μεγάλη επιτυχία.

Αν σας φύγει μέσα από τα χέρια, θα αποτύχετε σε κάτι που είναι για σας πολύ σημαντικό. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών τελείωσαν και τώρα θα πρέπει να περάσετε στην δράση.

Αν ο αετός πετάει πάνω από το σπίτι σας, σημαίνει ευμάρεια. Επίσης είναι πιθανό να Θα εισπράξετε των θαυμασμό των συνεργατών αλλά και των ανωτέρων σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αν δείτε σε όνειρο αετό σκοτωμένο, θα λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις. Εμπόδια, καθυστερήσεις και άγχος δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτήν την περίοδο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε γλάρους και άλλα θαλασσοπούλια να πετούν στον ουρανό, θα σας συμβούν γεγονότα ευχάριστα.

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπά

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.

  • Το αερόστατο θεωρείται ασταθές αλλά και επικίνδυνο.

    Έτσι ο ονειροκρίτης λέει ότι, θα συναντήσετε εχθρότητα και όχι τόσο καλή εξέλιξη στις επιχειρήσεις σας.