Ονειροκρίτης αγάπη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αγάπη
Ονειροκρίτης αγάπη


Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

Το να δείτε ότι αγαπάτε οτιδήποτε, σημαίνει ικανοποίηση με το περιβάλλον σας.

Στην περίπτωση της αγάπης, αν κάποιος δει στον ύπνο του ότι αγαπά ή σκέφτεται με αγάπη κάποιο άλλο πρόσωπο, τότε κάτι που τον απασχολεί βαθύτατα θα βρει ευνοϊκή λύση.

Αν ονειρευτείτε ότι η αγάπη των άλλων σας γεμίζει με ευτυχία, σημαίνει επιτυχία και απελευθέρωση από τις έγνοιες της ζωής.

Για τους παντρεμένους, η αγάπη στα όνειρα τους προμηνύει μεγάλη ευτυχία και καλά παιδιά που θα συντελέσουν στην ομορφιά της οικογένειας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η σημασία των αγαλμάτων στα όνειρα ποικίλλει.

    Αν παρατηρείτε στο όνειρο σας ένα άγαλμα ωραίας γυναίκας σημαίνει αναμενόμενη επιτυχία,ενώ άγαλμα ανδρικό, πρόσκαιρη στεναχώρια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Ο Άγγελος λυτρώνει ή τιμωρεί, αφανίζει ή προστατεύει.

    Αν δείτε Άγγελο με ανοιγμένες φτερούγες και προσηνές ύφος σημαίνει ανακούφιση από μεγάλη θλίψη ή αρρώστια που περνάει.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας.

1 Σχόλια

#1 -

Ειδα πως μετα απο έναν σεισμό χωρίς να τον αισθανθω ..ημουν σε ενα σπίτι με ενα ζευγάρι και έναν άγνωστο άντρα και κοιτούσαμε τις ζημιές ..είχε ανοίξει στα δυο το πάτωμα ..μετα φύγαμε και μπήκαμε σε ενα φορτηγάκι και εκει καθόταν δίπλα μου ο άγνωστος άντρας που με τον όποιον είχαμε αμοιβαία έλξη και ηταν σαν να υπυρχε συναίσθημα δυνατό..μετα πήγαμε σε ενα πλούσιο σπίτι που εκανε χορό..τι σημαινει;το έντονο που μου έμεινε ηταν το συναίσθημα με αυτόν τον άντρα οτι είχαμε κατι δυνατό και αληθινό..ηταν όμως νύχτα ...