Ονειροκρίτης αγκάθι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αγκάθι
Ονειροκρίτης αγκάθι


Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

Όσο πλουσιότερη είναι η βλάστηση τους, τόσο μεγαλύτερες και οι δυσχέρειες,θα έχουν όμως προσωρινό χαρακτήρα.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αποψιλώνετε ένα χωράφι από αγκάθια, σημαίνει επιτυχίες.

Αν περπατάτε πάνω σ' αυτά, οι προσωρινές δυσχέρειες που προαναφέραμε θα υπερπηδηθούν δυσκολότερα.

Αν σας τρυπήσει αγκάθι, κάτι δυσάρεστο και απροσδόκητο θα σας συμβεί.

Αν κάποιο πρόσωπο σας προσφέρει τριαντάφυλλο και ματωθείτε, θα γίνει πρόξενος μιας έντονης αλλά παροδικής πίκρας σας, στο προσεχές μέλλον.

Αν ονειρευτείτε πως συλλέγετε αγκάθια, τότε μάταια ελπίζετε σε κέρδος από μια επιχείρηση που θα αποδειχθεί άσκοπη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο καρπός που κρύβει την ψίχα του μέσα στα αγκάθια.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

  • Τα λουλούδια είναι σύμβολο αβρών συναισθημάτων

    Όταν προσφέρουν ή προσφέρετε εσείς λουλούδια υγιή , σημαίνουν αισθήματα ευγενικά, αμοιβαία και ισχυρά και ερωτική ζωή χωρίς κλυδωνισμούς.

  • Η παρουσία του τριαντάφυλλου (ή αλλιώς του ρόδου) στα όνειρα ερμηνεύεται αναλόγως του χρώματος και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται κατά βάση.

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.

1 Σχόλια

#1 -

Καλημέρα σας!
Αν μπορείτε εξηγήστε μου Παρακαλώ πολύ το παρακάτω όνειρο.
Ήμουν στο δωμάτιο όπου κοιμόμαστε εγώ και ο αδερφός μου και είχαμε ένα χαλί κάτω στρωμένο. Πάνω στο χαλί και στην άκρη του στα πλακάκια υπήρχαν σπασμένα κρύσταλλα? Τζαμια? Κάτι τέτοιο, και στην μέση του χαλιου υπήρχε μια χούφτα μεγάλα διαμάντια ελαφρώς θολά κάποια. Αφού τα μάζεψα και τα έδωσα σε κάποιον να τα παραδώσει δεν ξέρω που, μπήκαν στο δωμάτιο ο αδερφός και η μαμά μου και μου την έλεγαν που τα έδωσα αλλά τους εξήγησα ότι δεν ήταν δικά μας για να κρατήσουμε. Και έτσι ξεκίνησα να μαζεύω τα γυαλιά από κάτω όπου βρήκα και άλλα διαμάντια πιο μικρά και αυτού τα μάζεψα τα έδωσα στην μαμά μου πρώτα νομίζω και μετά βρήκα κι άλλα τα οποία τα μοίρασα με τον αδερφό μου νομιζω (δεν θυμάμαι σε ποιον έδωσα τα πρώτα και σε ποιον τα δεύτερα από τους 2 τους) .έπειτα αφού τα μοίρασα πήρα τα δικά μου και πήγα στο δωμάτιο των γονιών μου γιατί με τσιμπουσε κάτι στο πέλμα μου.αφου έκατσα στο κρεβάτι των γονιών μου σήκωσα το πόδι μου να δω τι γίνεται και με πονούσε τόσο πολύ. Νόμιζα στην αρχή πως ήταν κάποιο γυαλί. Αλλά τελικά είδα κάτι μαύρο σαν αγκαθι.πιεσα για να βγάλει το κεφαλάκι για να το τραβήξω και αντί για αγκαθι όπως φαινόταν στην αρχή έβγαλα ένα πανέμορφο πουλί με μακρύ ράμφος ήταν μικρό όσο ένα Περιστέρι. Και επειδή προσπαθούσε να με τσιμπησει φώναζα στην μαμά μου να έρθει γρήγορα για να μου ανοίξει το παράθυρο ή την μπαλκονοπορτα να το αφήσω να φύγει. Εκεί ξύπνησα...Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το αλλόκοτο όνειρο Παρακαλώ πολυ?