Ονειροκρίτης άγνωστο - άγνωστος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης άγνωστο - άγνωστος


Δεν είναι λίγες οι φορές που στα όνειρά μας ερχόμαστε σε επαφή με το άγνωστο, είτε αυτό είναι κάποιον πρόσωπο, είτε κάποιο μέρος.
Το συγκεκριμένο όνειρο ερμηνεύεται ανάλογα με τα συναισθήματα που έχετε όταν το βλέπετε.
Στην περίπτωση του άγνωστου προσώπου υπάρχουν διάφορες εκδοχές : Αν το πρόσωπο είναι γερασμένο, κάτι κακό πρόκειται να συμβεί, αν δείτε γερασμένη γυναίκα,πράγματα που περιμένετε να γίνουν θα πάνε καλά.
Αν πρόκειται για άνθρωπο γέρο, είναι ένδειξη επικείμενου κακού.
Αν πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα, που μάλιστα εισέρχεται στα ιδιαίτερα του σπιτιού σας, ευνοϊκή έκβαση θα έχουν οι υποθέσεις σας.
Αν το άγνωστο άτομο εμφανιστεί στο χώρο εργασίας σας, οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
Τα πολλά άγνωστα πρόσωπα στο όνειρο, σηματοδοτούν πολλές επιτυχίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όταν βλέπεις ένα θησαυρό στο όνειρό σου, μπορεί να συμβολίζει την αναζήτηση για κάτι πολύτιμο στη ζωή σου.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε βασιλιάς, τότε θα ακούσετε πολύ καλά νέα στη δουλειά σας.

    Αν δείτε ότι βρίσκεστε δίπλα στον βασιλιά, τότε θα δεχθείτε βοήθεια από κάποιον άγνωστο.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθ

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

1 Σχόλια

#1 -

Συγκεκριμενα εγω πασχω απο λευχαιμια κ ειμαι κοπελα. Ειδα λοιπον στον υπνο μ μια γυναικα να μ μιλα κ να γελαμε στο σπιτι μου και να περναμε ευχαριστα την ωρα μας. Αργότερα ηρθε μια γυφτισσα κ εγω ηθελα να τν ταισω μαλλον αλλα η μητερα μ την εδιωξε κ εμεινα με τν αρχικη γυναικα.. Τι σημαινει??