Ονειροκρίτης αιματίτης (λίθος)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αιματίτης (λίθος)
Ονειροκρίτης αιματίτης (λίθος)


Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι δέχεται αιματίτη σαν δώρο, σημαίνει ότι θα τα χαλάσει με κάποιο φίλο, αλλά αυτό θα γίνει αιτία να κερδίσει έναν άλλο περισσότερο αντάξιο της.

Γενικά ο αιματίτης επειδή το χρώμα του είναι κόκκινο, όπως και στην ερμηνεία του αίματος, σημαίνει ότι κάτι θα γίνει πολύ γρήγορα και θα φέρει αλλαγές στη ζωή σας.

Επίσης, σημαίνει προστασία, υγεία, θεραπεία και ασφάλεια.

Αν κρατάτε ή φοράτε αιματίτη θα έχετε ισορροπία στο πνεύμα και το σώμα σας και θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τους εχθρούς σας κι όλες τις αρνητικές δυνάμεις και ενέργειες.

Πραγματοποίηση για τα τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας ενώ παράλληλα ενισχύονται το θάρρος, οι δυνάμεις, η αισιοδοξία και η ζωτικότητά σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Τα σκουλαρίκια μπορεί να αποτελούν ένα πολύ κομψό και λαμπερό αξεσουάρ για την εμφάνισή μας, όταν όμως κάνουν την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν έχουν καθόλου αυτήν την λάμψη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε κολιέ, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει σύμφωνα με το φύλο στο οποίο ανήκετε.

  • Η αλυσίδα στα όνειρα συμβολίζει προβλήματα και περιπλοκές.