Ονειροκρίτης αίθουσα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αίθουσα
Ονειροκρίτης αίθουσα


Αίθουσα πλούσια και μεγάλη με διάκοσμο εντυπωσιακό, σημαίνει επιτυχίες και κύρος. Αν είσαστε μονάχος/η μέσα σ' αυτήν, σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Αν η αίθουσα είναι γεμάτη από άγνωστα πρόσωπα, τα οικονομικά σας θα είναι ανθηρά. Αν τα πρόσωπα μέσα σ' αυτήν σας είναι γνωστά, θα έχετε ερωτικές απολαβές.

Αίθουσα άδεια, σκοτεινή κι εγκαταλειμμένη, σημαίνει διάψευση ελπίδων.

Δημόσια αίθουσα στα όνειρα σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε υπάρχουσες δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο που δεν υπολογίζατε - περιμένατε.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε ένα χορό και μάλιστα συμμετέχετε με θέρμη, θα έχετε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα που θα σας αναζωογονήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο, ή απαρτίζετε το πλήθος κάποιας συγκέντρωσης και βρίσκεστε σε δρόμο ή πλατεία, σας περιμένει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα.