Ονειροκρίτης ακόνι - ακονόπετρα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ακόνι - ακονόπετρα
Ονειροκρίτης ακόνι - ακονόπετρα


Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

Αν δείτε σε όνειρο ότι ακονίζετε μαχαίρι σημαίνει ότι θα πληγωθείτε από κάποιο πρόσωπο, από δυσάρεστη κατάσταση κι ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Αν ακονίζετε οτιδήποτε σε μεγάλο ακόνι θα έχετε επιτυχίες και οφέλη στα επαγγελματικά σας.

Αν το ακόνι είναι μικρό και σας δυσκολεύει στο ακόνισμα τότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και αναποδιές στη δουλειά σας ή σε κάποιο έργο με το οποίο απασχολείστε αυτόν τον καιρό.

Αν προσπαθείτε να μετακινήσετε το ακόνι στο όνειρο σας κι αυτό είναι πολύ βαρύ, θα χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ παραπάνω από όσο είχατε αρχικά υπολογίσει αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Αν το ακόνι - ακονόπετρα σας τραυματίσει θα υποστείτε χτυπήματα από άτομα που σας ζηλεύουν ή υπάρχει περίπτωση να κάνετε ένα ταξίδι για λόγους υγείας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε μέσα σε μια κουζίνα, να περιμένετε σύντομα απρόσμενα κέρδη.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε με καλοσχεδιασμένα και ακριβά πιρούνια,τα νέα είναι ευχάριστα καθώς θα πρέπει να περιμένετε πλούσιες παροχές και απρόσκοπτο μέλλον.