Ονειροκρίτης ακτίνες

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ακτίνες


Αν πρόκειται για ακτίνες του ήλιου που σας λούζουν ή που, μέσα από ένα ανοικτό παράθυρο μπαίνουν μέσα στον χώρο όπου βρισκόσαστε, μόνο καλό μπορείτε να περιμένετε, κυρίως σε θέματα υγείας.
Αν όμως πρόκειται για ακτίνες ποδηλάτου ή παλιού αυτοκινήτου, τότε κάποια εμπλοκή θα παρουσιαστεί στις υποθέσεις σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Το απόγευμα παραδοσιακά αποτελεί μία ώρα χαλάρωσης, έτσι και στα όνειρα η ερμηνεία εξαρτάται από το πώς αισθανόσασταν μέσα στο όνειρο.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

  • Η αυγή - ξημέρωμα στα όνειρα είναι σημάδι μιας καινούργιας αρχής. Είτε σε μικρά ζητήματα είτε καθολικά στην ζωή μας.

1 Σχόλια

#1 -

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Σ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΝΤΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΡΡΧΟΤΑΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΤΗΚΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΘΟΡΥΒΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..