Ονειροκρίτης αλεύρι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αλεύρι
Ονειροκρίτης αλεύρι


Το άφθονο σταρένιο αλεύρι στα όνειρα μας, υπαινίσσεται χαρακτήρα υλιστικό και φιλήδονο που κινδυνεύει να χάσει κάθε επαφή με τις ανώτερες σφαίρες της ύπαρξης, στην πυρετώδη προσπάθεια του να συσσωρεύει εφήμερα, υλικά αγαθά.

Αν δείτε τέτοιο αλεύρι στον ύπνο σας, είναι μια μορφή προειδοποίησης ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με πνευματικότερα αντικείμενα, ώστε να μην χάσετε την ψυχική σας ακεραιότητα.

Αν δείτε πως τρώτε λευκό, αφράτο αλεύρι, θα κερδίσετε πλούτη αλλά και την περιφρόνηση του κύκλου σας.

Αν δείτε αλεύρι να καίγεται μέσα σε κάποιο κλειστό και στεγασμένο χώρο (αποθήκη), τότε θα διατρέξτε κίνδυνο οικονομικής καταστροφής.

Τέλος, αν δείτε ότι τρώτε αλεύρι βρώμικο ή ότι έχετε λερωθεί με αυτό, θα υποστείτε ζημιά απροσδόκητη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας.

  • Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
    Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.