Ονειροκρίτης Αμερική

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης Αμερική
Ονειροκρίτης Αμερική


Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

Επίσης, το όνειρο μπορεί να σημαίνει επανάληψη μιας πολυ ευχάριστης εμπειρίας η οποία μας έχει χαραχτεί στην μνήμη.

Οι ανώτεροι αξιωματούχοι οι οποίοι είδαν σε όνειρο την Αμερική, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις κρατικές υποθέσεις, και οι άλλοι άνθρωποι καλά θα κάνουν να προσέξουν ιδιαίτερα το άτομο τους, γιατί επίκειται κάποια διαταραχή ύστερα από αυτό το όνειρο

Γάμος με Αμερικάνα ή Αμερικάνο προμηνύει κακές ειδήσεις κατα την παράδοση, αλλά ο σύγχρονος ονειροκρίτης διαφωνεί κάθετα με την αιτιολογία ότι αυτή η ερμηνεία είναι κατάλοιπο από την εποχή της μαζικής μετανάστευσης όπου θεωρούνταν πλήγμα τον να ζεις σε άλλη χώρα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε τρένο και ταξιδεύετε, σημαίνει πως έχετε μπει για τα καλά σε μια ιστορία από την οποία δεν πρόκειται να ξεμπλέξετε εύκολα.

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

  • Η σημαία είναι ένα από τα θετικότερα ονειρικά σύμβολα. \

    Σημαία σε παρέλαση, προαναγγέλλει επαγγελματικούς θριάμβους.

  • Στην ερμηνευτική των ονείρων, η βαλίτσα έχει πολλαπλές διαφορετικές σημασίες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε βαλίτσα, τότε μια κάποια μεταβολή στη ζωή σας είναι πιθανή.