Ονειροκρίτης Αμερική

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης Αμερική
Ονειροκρίτης Αμερική


Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

Επίσης, το όνειρο μπορεί να σημαίνει επανάληψη μιας πολυ ευχάριστης εμπειρίας η οποία μας έχει χαραχτεί στην μνήμη.

Οι ανώτεροι αξιωματούχοι οι οποίοι είδαν σε όνειρο την Αμερική, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις κρατικές υποθέσεις, και οι άλλοι άνθρωποι καλά θα κάνουν να προσέξουν ιδιαίτερα το άτομο τους, γιατί επίκειται κάποια διαταραχή ύστερα από αυτό το όνειρο

Γάμος με Αμερικάνα ή Αμερικάνο προμηνύει κακές ειδήσεις κατα την παράδοση, αλλά ο σύγχρονος ονειροκρίτης διαφωνεί κάθετα με την αιτιολογία ότι αυτή η ερμηνεία είναι κατάλοιπο από την εποχή της μαζικής μετανάστευσης όπου θεωρούνταν πλήγμα τον να ζεις σε άλλη χώρα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Ο Άτλας, όπως και ο χάρτης, είναι συνυφασμένος με επικείμενα ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε.

  • Το νησί στο όνειρο συμβολίζει απομόνωση και σωματικό κόπο.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό σ