Ονειροκρίτης αμπέλι - αμπελώνας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αμπέλι - αμπελώνας
Ονειροκρίτης αμπέλι - αμπελώνας


Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

Αν λοιπόν είστε από τους τυχερούς που θα το δείτε στον ύπνο σας φουντωμένο και καρπερό, τότε ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την ευτυχία, την την πληρότητα και την ευμάρεια σε όλο της το μεγαλείο.

Προσοχή όμως!! Αν το αμπέλι είναι στερφό και άκαρπο τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα περιμένατε, καθώς θα πρέπει να περιμένετε πολλές δυσκολίες και στεναχώριες.

Πάντα ας υπολογίζουμε βέβαια και την γενική αίσθηση που το όνειρο μας αφήνει.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο πίνετε σαμπάνια, μην περιμένετε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας χωρίς να κοπιάσετε και χωρίς να περιορίσετε τη σπάταλη ζωή που κάνετε.

  • Το αμπέλι παραδοσιακά στα όνειρα συμβολίζει την ευημερία και την χαρά.