Ονειροκρίτης ανακριτής - ανάκριση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ανακριτής - ανάκριση


Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ανακρίνεται ανθρώπους, θεωρείται ότι οι υποψίες που έχετε απέναντι σε ανθρώπους κοντινούς σας είναι παντελώς ανυπόστατες.
Αν όμως στο όνειρο κάποιος άγνωστος κάνει ανάκριση σε εσάς, να είστε προσεκτικοί γιατί ετοιμάζετε ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα με μεγάλο κίνδυνο αποτυχίας.
Αν σας ανακρίνει άνθρωπος δικός σας, θα αποκαλυφθεί ενα μυστικό που κρατάτε για καιρό ή ένα ψέμα που του έχετε πει.
Η παρουσία ανακριτή ή κατάστασης ανάκρισης στα όνειρα μπορεί να υποδηλώνει άγχη σχετικά με γεγονότα τα οποία σας συμβαίνουν στην πραγματική ζωή.
Κάποιος δικαστικός αγώνας, μπερδεμένες καταστάσεις και γενικά γεγονότα τα οποία σας προβληματίζουν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε δικηγόρο στον ύπνο σας σας προειδοποιεί ότι έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας ζηλεύουν και θέλουν το κακό σας, κοινώς εχθρούς.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας.

  • Το διαζύγιο στα όνειρα είναι ένα κλασσικό σύμβολο εξωτερίκευσης άγχους το οποίο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.