Ονειροκρίτης ανάπηρος - αναπηρία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ανάπηρος - αναπηρία
Ονειροκρίτης ανάπηρος - αναπηρία


Η αναπηρία στα όνειρα θεωρείτε παραδοσιακά, αντίστροφης ερμηνείας όνειρο θετικής σημασίας.

Έτσι αν δείτε στο όνειρο ότι έχετε εσείς κάποια αναπηρία, σύντομα οι υποθέσεις σας θα πάνε προς το καλύτερο.

Αν σας επισκέφθηκε άνθρωπος με αναπηρία ή είχατε συνάντηση, θα έχετε μια εγκάρδια βοήθεια ή ίσως και να την προσφέρετε εσείς.

Αν την αναπηρία την έχει υποστεί το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε να μην έχετε αμφιβολίες για τα αισθήματα του απέναντι σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Άλλο ένα κλασικό όνειρο που απασχόλησε τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ.

  • Η ημιπληγία ορίζεται ως η χαλαρή ή σπαστική παράλυση άνω και κάτω άκρου, μερικές φορές και του προσώπου, που εκδηλώνεται στο αντίθετο με αυτό της βλάβης ημιμόριο.

2 Σχόλια

#1 -

Είδα στο όνειρο μου τον πατέρα μου που είναι αναπηρος με 95% αναπηρία κ δεν μπορει να σηκωθεί μόνος του να περπατήσει τον είδα σηκώνεται μόνος. Του χωρίς την βοήθεια κανενός κ. Η μαμα μου που είναι υγιείς την είδα να τρέχει κ. Να. Πέφτει να πρπφυλαχτει από κατι

#2 -

Τις 2 τελευταίες μέρες βλέπω τη μητέρα μ ν περπατάει κ ν οδηγεί κανονικά( στη πραγματικότητα δεν οδηγούσε) ενώ ειναι ανάπηρη τα τελευταια 10 χρόνια κ περνάει μ βοήθεια κ πι. Τη βλέπω ν κάνουμε παρεα κ πράγματα μαζι κατι π δεν συμβαίνει στη πραγματικότητα. Ελπίζω το όνειρο ν σημαίνει οτι μ λείπει η μαμά μ κ Οχι οτι ίσως γινει κατι κακό μελλοντικά.