Ονειροκρίτης ανάσταση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ανάσταση
Ονειροκρίτης ανάσταση


Αν όχι όλες οι θρησκείες σίγουρα οι περισσότερες είχαν σαν δομικό στοιχείο τους το θέμα της ανάστασης.

Από τον Ιησού Χριστό μέχρι τον Όσιρη και από τον αρχαιοελληνικό Θεό Διόνυσο μέχρι τον Κρίσνα της Ινδίας σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη η ανάσταση σήμαινε πάντα μια καινούρια αρχή, μια θεϊκή κατάσταση.

Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι ανασταίνεστε μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από ένα πολλά υποσχόμενο, νέο, δυναμικό ξεκίνημα που να είστε σίγουροι πως θα έχει την κατάληξη που ονειρεύεστε.

Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι αναστήθηκαν, είναι προμήνυμα πως θα εχετε φασαρίες και στενοχώριες που θα ελαφρύνουν και θα ξεπεραστούν χάρη σε καλούς φίλους σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όταν βλέπεις ένα θησαυρό στο όνειρό σου, μπορεί να συμβολίζει την αναζήτηση για κάτι πολύτιμο στη ζωή σου.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθ

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

  • Η λειτουργία συμβολίζει ηρεμία και θετικές εξελίξεις.