Ονειροκρίτης αντεραστής

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αντεραστής


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από έναν αντίζηλο στην ερωτική σας ζωή και η ζήλια και το πάθος είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, το όνειρό σας αυτό απλά επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.
Αν όμως δεν είστε τέτοιος τύπος ανθρώπου, το όνειρο αυτό έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει ότι τα οικονομικά σας απειλούνται άμεσα και χρειάζεται να στρέψετε γρήγορα την προσοχή σας εκεί.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

1 Σχόλια

#1 -

ειδα την γυναικα που θεωρώ οτι υπαρχει στην ζωή του κρυφά απο εμενα να μου λεει να μην ανησυχω οτι δεν υπαρχει κατι μεταξύ τους και οτι αγαπάει μονο εμενα. Πρέπει να πω πως ήταν ακριβως αυτή που υποπτεύομαι και την εχω δει μονο σε φωτογραφια απο τα sosial. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο?