Ονειροκρίτης ανθρακωρυχείο - ανθρακωρύχος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ανθρακωρυχείο - ανθρακωρύχος
Ονειροκρίτης ανθρακωρυχείο - ανθρακωρύχος


Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

Αν εγκλωβιστείτε μέσα στο ορυχείο σημαίνει ότι το υπαρξιακό σας αδιέξοδο έχει φτάσει στο απροχώρητο γι αυτό και θα πρέπει άμεσα να δουλέψετε με τον εαυτό σας και ενδεχομένως να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου σχετικού για να σας απεγκλωβίσει από ότι σας δεσμεύει.

Αν όμως είδατε πως ήσασταν μέτοχος σε ανθρακωρυχείο, σημαίνει πως θα κάνετε μια σίγουρη επένδυση σε κάποια εμπορική δουλειά.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως εξορύσσει κάρβουνο, είναι προμήνυμα ότι θα γίνει γυναίκα μεσίτη ακινήτων ή οδοντογιατρού.

Αν σκάβοντας στο ανθρακωρυχείο βρείτε πολύ κάρβουνο θα έχετε περιπέτειες κι αποτυχίες στη δουλειά σας ενώ αν βρείτε χρυσό θα έχετε άνοδο και κέρδη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθ

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

  • Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

  • Η ληστεία συμβολίζει μία κατάσταση στην οποία χάνουμε τον έλεγχο.

  • Η παρουσία ληστών στα όνειρα, δείχνει άνθρωπο αγχώδη και με πολλές εκκρεμότητες στη ζωή του.