Ονειροκρίτης αντικλείδι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αντικλείδι


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.
Αν το αντικλείδι είναι άχρηστο στο όνειρο ή ανοίγει πόρτες με δυσκολία ή ακόμα και καθόλου, τότε το αντικλείδι συμβολίζει μία σεξουαλική ζωή που χαρακτηρίζεται από την αίσθηση του ανικανοποίητου και του προβληματικού.
Αν όμως το αντικλείδι χρησιμοποιείται στο όνειρο με τρόπο βοηθητικό (ανοίγει με ευκολία πόρτες, σεντούκια ή οτιδήποτε μπορεί να ανοίξει), τότε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
Ετοιμαστείτε για σπάνιες ευκαιρίες ζωής, και για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Η σούβλα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν σχετίζεται καθόλου με το φαγητό ή το έθιμο της Κυριακής του Πάσχα, αλλά πολύ περισσότερο με την ερωτική μας ζωή.

  • Αν δεν είστε σερβιτόρος στην πραγματική σας ζωή και δείτε στο όνειρό σας κάτι τέτοιο, αυτό δείχνει ότι σύντομα θα κληθείτε να σηκώστε μεγάλα βάρη που θα σας δυσκολέψουν.

  • Αν είτε άνδρας και δείτε στο όνειρό σας ότι κρατάτε ραβδί, τότε αυτό συμβολίζει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που σας διακατέχει.

  • Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστι

2 Σχόλια

#1 -

Ειδα στο ονειρο μου οτι :Ηθελα να κατεβω τεσσερα σκαλια...στο τελος τους ηταν μια μορφη που εμοιαζε πολυ με τον πρωην σύντροφο μου. Στην ακρη προς τον τοιχο σε καθε σκαλι ηταν μικρα ποντικακια νεογεννητα γκρι και ελαφρα ροζ...που κσθονταν κουβαριασμενσ!!Ενας άντρας μου πέ εγώ θα σε βοηθήσω μου πρότεινε το χερι του...κσι αρχισα και κατέβαινα
μέχρι που εφτασα την μορφή..εκείνος όμως δεν με κοιταγε...κοιταγε μπροστά .τι σημαίνει??

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Το όνειρο σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαιτέρως στο επόμενο διάστημα τους διάφορους καλοθελητές, οι οποίοι συνήθως έχουν δική τους ατζέντα (η οποία δεν περιλαμβάνει την ευμάρεια σου).