Ονειροκρίτης αποχαιρετισμός – αποχωρισμός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αποχαιρετισμός – αποχωρισμός
Ονειροκρίτης αποχαιρετισμός – αποχωρισμός


Αν στο όνειρό σας δείτε ότι φίλοι σας αποχαιρετούν τότε το όνειρό σας σημαίνει την πλήρη παραίτηση σας από σημαντικά ζητήματα.

Αν δείτε όμως ότι εσείς αποχαιρετάτε κάποιον δικό σας τότε θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στην περίπτωση πού χαιρετάτε κάποιο άγνωστο σε εσάς πρόσωπο, τότε θα πρέπει να περιμένετε χρήσιμες και ευχάριστες γνωριμίες.

Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε ανθρώπους με χαρά, σημαίνει ότι θα κάμετε ευχάριστες επισκέψεις και θα χαρείτε σε κοινωνικές συναναστροφές αν όμως ο αποχαιρετισμός γίνεται μέσα σε κατήφεια και λύπη, θα υποστείτε κάποια απώλεια και θα πονέσετε πολύ.

Αν δείτε πως αποχαιρετάτε το σπίτι και την πατρίδα σας, θα ταξιδέψετε μακριά από την περιουσία σας και από αγαπημένα πρόσωπα.

Αν δείτε πως δίνετε αποχαιρετηστήρια φιλιά σε αγαπημένους, ή σε παιδιά, σημαίνει ότι σύντομα θα κάvετε κάποιο ταξίδι, αλλά δε θα υπάρξουν σ' αυτό δυσάρεστα περιστατικά.

Τέλος αν αποχαιρετάτε το έτερον σας ήμισυ, τότε η σχέση σας θα δοκιμαστεί σύντομα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

  • Τα όνειρα στα οποία εμφανίζετε μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά την πρόσφατη σύναψη μιας νέας σχέσης ή μετά από χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθ

  • Το γλίστρημα στο όνειρο μας είναι ένα σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης και κακής σχέσης που έχουμε με τους γύρο μας.

  • Η σόμπα ή το τζάκι στα όνειρα παραλληλίζετε με τα ερωτικά μας συναισθήματα.

    Η αναμμένη σόμπα συμβολίζει τον θερμό και αγνό έρωτα που νιώθετε για τον ερωτικό σας σύντροφο.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

1 Σχόλια

#1 -

Είδα ότι ένας δάσκαλος που είχαμε έπρεπε να φύγει και του είχαμε κάνει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Ήμασταν όλοι λυπημένοι επειδή τον αγαπούσαμε πολύ και δεν θέλαμε να φύγει. Κάποιοι έκλαιγαν, εγώ είχα βουρκώσει αλλά κρατιόμουν. Πήγα να του ζητήσω μια αγκαλιά αλλά εκείνη την ώρα ήρθε μια κοπέλα και του μίλησε και δεν με αγκάλιασε τελικά. Μετά ξύπνησα. Δεν ήμασταν παιδιά, έφηβοι προς ενήλικες ήμασταν. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω κανέναν από όσους είδα, ούτε τον δάσκαλο.