Ονειροκρίτης απόσταση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης απόσταση
Ονειροκρίτης απόσταση


Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Αν ονειρευτείτε φίλους που βρίσκονται μακριά, σημαίνει μικρή απογοήτευση κακά νέα.

Το όνειρο αυτό υπάρχει περίπτωση να προκύπτει από πραγματική απόσταση την οποία έχουμε, από το μέρος το οποίο θεωρούμε σπίτι μας και αισθανόμαστε ασφαλείς.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το νησί στο όνειρο συμβολίζει απομόνωση και σωματικό κόπο.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

  • Τα ερείπια, λόγω της σημειολογικής τους έννοιας, έχουν αντίστοιχη αρνητική χροιά και στα όνειρα και συμβολίζουν την παραίτηση και την παρακμή.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.