Ονειροκρίτης αποθήκη - αποθηκάριος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αποθήκη - αποθηκάριος
Ονειροκρίτης αποθήκη - αποθηκάριος


Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

Αν από την άλλη η αποθήκη που δείτε είναι γεμάτη, αυτό είναι ένα δείγμα ότι εμπνέετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους γύρο σας και ότι είστε αποδεκτός.

Αν εσείς είστε αποθηκάριος και η αποθήκη γεμάτη μπορείτε να περιμένετε οικονομική άνθηση, αν όμως είστε αποθηκάριος και η αποθήκη είναι άδεια, τότε ο κόπος που έχετε κάνει πρόσφατα για να κερδίσετε αυτό που θέλετε θα είναι άκαρπος.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βοηθάτε κάποιους, τότε εσείς θα κάνετε κάποιες λάθος επιλογές και θα τους στεναχωρήσετε.