Ονειροκρίτης αργαλειός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αργαλειός
Ονειροκρίτης αργαλειός


Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.

Αν δείτε όμορφες γυναίκες να υφαίνουν, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία στον έρωτα.

Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι υφαίνει σε έναν αργαλειό του παλιού καιρού σημαίνει καλό σύζυγο και όμορφα παιδιά.

Αν δείτε αργαλειό που είναι ακίνητος, χωρίς κανέναν να τον δουλεύει, σημαίνει ότι θα συναναστραφείτε πεισματάρη άνθρωπο που θα σας προξενήσει αρκετή στενοχώρια.

Αν το υφαντό που είδατε στο όνειρο να βγαίνει από τον αργαλειό είχε φανταχτερά χρώματα, σύντομα θα μάθετε ευχάριστα νέα σχετικά με κοντινό σας άνθρωπο τον οποίο νοιάζεστε ιδιαιτέρως.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε υφάσματα, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας.