Ονειροκρίτης ασανσέρ - ανελκυστήρας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ασανσέρ - ανελκυστήρας
Ονειροκρίτης ασανσέρ - ανελκυστήρας


Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

Πρόσφατες ερμηνείες θέλουν την παρουσία του ασανσέρ σε ανοδική κίνηση να συμβολίζει επιτυχία και το αντίθετο εάν είναι καθοδική η πορεία.

Έτσι το να δείτε ότι ανεβαίνετε με ασανσέρ σημαίνει ότι γρήγορα θα αποκτήσετε καλή θέση και πλούτη, αλλά αν δείτε πως κατεβαίνετε, αυτό σημαίνει κακοτυχίες.

Αν δείτε ότι έφυγε το ασανσέρ και εσείς μείνατε έξω, σημαίνει ότι παρά λίγο να εμπλακείτε σε απογοητευτικές διαπραγματεύσεις.

Ασανσέρ ακινητοποιημένο προμηνύει κίνδυνο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια μεγάλη και πλατιά σκάλα με αίσθημα ικανοποίησης και σιγουριάς, σας αναμένουν επιτυχίες και δόξα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Αν ανεβαίνετε σε βουνό ή σε σκαλιά, σε όνειρο, θα έχετε αναγνωρισιμότητα και κοινωνική καταξίωση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

2 Σχόλια

#1 -

πριν λιγεσ μερεσ ειδα οτι βρισκομουν με τον ανδρα μου
στιν Αμερικι...(δεν εχουμε παι ποτε ουτε θελουμε)...και εγο χαφνικα κατεβενα εναν υρανοχιστι με ασανσερ...πιγα απο διαφορα μαγαζια...και δεν θυμαμαε αν αγορασα τιποτα..ο. καιροα ομοσ ειτανε πολι θολοσ με ομικλι..και μετα αναβικα χανα πολι ψιλα...και ανεβενονδασ φυσκονε ι κοιλια μυ..σαν απο εγιμοσινι...και βρικα κατι γαντια γαλαζια και τα εκριπσα κατο απο τιν μπλουσα μου...και εκει στιν κοριφι του υρανοξιστι βρισκο τον ανδρα μου να φτιαξι τιν στεγι...του σπιτιυ μασ μαλον...καλοδιμενοσ και χαμογελαστοσ. μετα μαλον ξιπνισα...τι ινε ολο αφτο..μπορειτε να μου πειτε παρακαλο...εφκαριστο

#2 -

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο ασανσέρ με έναν γείτονα, ο οποίος έχει πεθάνει, και την γυναίκα του. Πάτησα το κουμπί για να κατέβω στον όροφο που μένω στην πραγματικότητα. Οι άλλοι έμειναν μέσα στο ασανσέρ.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.