Ονειροκρίτης αστυνομία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αστυνομία
Ονειροκρίτης αστυνομία


Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αστυνομικοί προσπαθούν να σας συλλάβουν για κάποιο έγκλημα, ενώ είσαι αθώος, είναι προμήνυμα ότι θα υπερνικήσετε τους εχθρούς σας.

Το να ονειρευτείτε αστυνομική περιπολία σημαίνει περίεργη τροπή υποθέσεων.

Σε περίπτωση συνοδευόσασταν από αστυνομική για την ατομική σας προστασία, θα έχετε απρόσμενη βοήθεια σε υπόθεση την οποία θεωρούσατε χαμένη.

Αν τέλος είδατε την αστυνομία να διαπράττει εγκλήματα, σημαίνει ότι έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία του κλέφτη στα όνειρα ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

    Η πιο έγκυρη ερμηνεία θέλει τον κλέφτη θετικό σύμβολο, αφού τελεί υπό την προστασία του Θεού του εμπορίου, του Ερμή.

  • Αν θα περίμενε κανείς ο κλέφτης στο όνειρό να αποτελεί ένα κακό οιωνό τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι .

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.