Ονειροκρίτης δάκρυα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης δάκρυα


Το κλάμα όπως και στη ζωή μας μάς ανακουφίζει, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει τα βάρη που αποβάλουμε.
Όσο περισσότερα είναι τα δάκρυα και όσο πιο απαρηγόρητο το κλάμα μας στον ύπνο μας, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απολαβές μας, οι χαρές και οι επιτυχίες που θα γευτούμε.
Τα δάκρυα είναι ένα κλασσικό όνειρο με αντίστροφη ερμηνεία κατα τον ονειροκρίτη το οποίο είναι σχεδόν πάντα καλό.
Η μόνη εξαίρεση είναι όταν το όνειρο μας αφήνει πραγματικά άσχημη αίσθηση, όπου πιθανόν να πάρουμε σύντομα κάποια στεναχώρια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγ

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

1 Σχόλια

#1 -

Γεία σας ,είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε παραλία , έπαιζα ρακέτες και ξαφνικά εμφανίζεται ο πρωην μου και βάζω τα κλάμματα.φεύγω περπατώντας ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα και αυτός με ακολουθεί.με πλησιάζει και μου λέει με ειρωνικό ύφος οτι δε χρειαζεται να κλαίω για αυτόν,οτι δε του έχω λειψει καθόλου και ξεκινά ν με ρωτά γιατί δε πετυχε κλπ με φιλά και ενιωσα τ χέιλη του αλλιωτικα ,είδα σχετικά σκούρο αίμα πάνω στο πόδι μου και εφυγα απο κοντά του