Ονειροκρίτης διαγωνισμός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης διαγωνισμός
Ονειροκρίτης διαγωνισμός


Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

Αν πάλι παρακολουθούσατε διαγωνισμό στον οποίο όμως δεν συμμετείχατε, θα σας έρθει απρόσμενη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων σας από άγνωστο.

Καταστάσεις από την αληθινή ζωή, όπως συμμετοχή σε διαγωνίσματα, εξετάσεις κ.ο.κ είναι πιθανόν να μας επηρεάσουν με αποτέλεσμα να δούμε σε όνειρο κάποιου είδους διαγωνισμό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδ

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Όνειρο άνευ σημασίας αν είστε σπουδαστές, φοιτητές ή περιμένετε να πάρετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας.

  • Αν βρεθείτε σε όνειρο θεατής σε αθλητικό αγώνα, έχετε έγνοιες στις οποίες δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πραγματικά τους αναλογεί.

  • Οι αψίδες των θριάμβων στήνονταν ιστορικά για να τιμήσουν μια μεγάλη νίκη.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αψίδα ή αψίδες, θα έχετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.