Ονειροκρίτης διασκεδάζω - διασκέδαση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης διασκεδάζω - διασκέδαση
Ονειροκρίτης διασκεδάζω - διασκέδαση


Η διασκέδαση στο όνειρο θεωρείται παραδόξως κακός οιωνός.

Αν δείτε ότι διασκεδάζατε σε κάποια περίσταση, δυσκολίες και αναποδιές καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Αντίθετα αν δείτε ότι σας κάλεσαν κάπου και εσείς δεν πήγατε, αρνηθήκατε δηλαδή την διασκέδαση, τότε είναι καλό σημάδι.

Σημαίνει ότι δεν θα πέσετε σε παγίδα που σας έχουν στήσει.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσει

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.

2 Σχόλια

#1 -

καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου πως πήγα σε ένα πάρτυ απρόσκλητη με μια φίλη μου και ενώ είχε πάρα πολύ κόσμο στο σπίτι (το οποίο δεν γνώριζα) τυχαία βρήκα κάτι παλιούς συμμαθητές. Δεν διασκέδαζα και θυμάζμαι πως και η φίλη μου με πείραζε συνέχεια και είχα εκνευριστεί κιόλας! μετά βρέθηκα στο ίδιο σπίτι αφού είχε τελειώσει το πάρτυ και μετρούσα κάτι λεφτά που βρήκα στην τσάντα μου τα οποία κάποια στιγμή κάπως σκορπίστηκαν στο χώρο και τα μαζευα. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για αυτό?

#2 -

Γεια σας!Εγώ είδα στον ύπνο μου να με προσκάλει στα γενέθλια του το ενδιαφέρον μου(καταλάβατε)και έδωσε και μια πρόσκληση στην φίλη μου όμως η φίλη μου δεν πήγε!Λοιπόν..θα πήγαινα,είχα ετοιμαστεί και έχασα τον δρόμο για το σπίτι του....εκεί τελειώνει το όνειρο και ξύπνησα!Αυτό το όνειρο είναι καλό ή κακό;;