Ονειροκρίτης δισκοπότηρο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης δισκοπότηρο


Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Το να δούμε στον ύπνο μας κάποιον από την φυλή των γύφτων, αρσενικού ή θηλυκού γένους σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι.

    Η συγκεκριμένη φυλή είχε πάντα ανάμειξη με μυστικά και μάγια.

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους.

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

1 Σχόλια

#1 -

Είδα πως ήμουν μέσα στην εκκλησία στις πρώτες θέσεις...ήθελα λέει να κοινωνησω...περίμενα μέχρι που ξεκίνησε η θεία κοινωνία...Ήταν μόνο γυναίκες μεγάλες και άσχημες στην ουρά...πραγματικά ήταν χωρίς δόντια πολύ μεγάλες σε ηλικία αλλά όλες με σκυμμένο το κεφάλι...Η ουρά προχώρησε τόσο γρήγορα που δεν το περίμενα...κοινωνουσαν αστραπιαία. Αφού είδα ότι τελείωνε σηκώθηκα και έτρεξα να πάω να κοινωνησω και εγώ..λίγο πριν φτάσω ο ιερέας μπήκε μέσα στο ιερό μιας και δεν υπήρχε άλλος κόσμος να κοινωνήσει....Εκεί του φώναξαν όλοι εεεεεεε για να με κοινωνήσει και μένα..με κοινωνησε βέβαια είδα μόνο ψωμί στο κουταλάκι έναν μεγάλο κύβο ψωμιού....μου το έδωσε και μ είπε άντε φύγε τώρα. Η εκκλησία δεν είχε πολλά φώτα..Ήταν αρκετά σκοτεινή. Ίσα ίσα που υπήρχε ένα αμιδρο φως. Για βοηθείστε γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη για ερμηνεία