Ονειροκρίτης εχθρός - αντίπαλος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης εχθρός - αντίπαλος
Ονειροκρίτης εχθρός - αντίπαλος


Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

Τέλος αν ο εχθρός, στο όνειρο σας είναι του αντίθετου φίλου, ο ονειροκρίτης προμηνύει αναπάντεχο και κεραυνοβόλο έρωτα ο οποίος θα αφήσει ιστορία στα συναισθηματικά σας.

Η εχθρότητα - αντιπαλότητα στα όνειρα, πολλές φορές δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία καθώς προκύπτει από καταστάσεις της ζωής που μας απασχολούν κατά περιόδους.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Γενικότερα η ερμηνεία των δώρων στα όνειρα έχει ύπουλη και δυσοίωνη εξήγηση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αυτό είναι το επάγγελμά σας και αυτό συμβαίνει όντως στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.