Ονειροκρίτης εκκλησία (εκκλησάκι - παρεκκλήσι)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης εκκλησία (εκκλησάκι - παρεκκλήσι)
Ονειροκρίτης εκκλησία (εκκλησάκι - παρεκκλήσι)


Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

Αν παρακολουθείτε με αδιαφορία και ανευλάβεια, τότε θα έχετε επαγγελματικά προβλήματα.

Εκκλησιά ερειπωμένη ή λεηλατημένη, προμηνύει ταλαιπωρίες στο άμεσο μέλλον.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

15 Σχόλια

#2 -

kalhmera eida oti perpatousa se ena gialhstero marmarino dromo kapoiois me kihgouse alothriskos na me skotosei emfanistike ksafnika ena zeygari opou o antras ths htan taxitzis tous parakalesa na me figadepsoun na me parei me to taxi na figo epo kei oi antropoi phgenan sthn eklissia ego anevika ta skalopatia ths ekklisias gia na tous prolavo . ti shmeni auto to oneiro?

#4 -

eida oti peiga na proskinisw eikona sthn ekklhsia k de mporesa san na me esmproxe h eikona na mhn to kanw htan k kapios mazi mou den xerw pios htan k mou leei tha se pao kapou mallon se kanan magia k xupnisa.

#5 -

Γειά σας, είδα ότι ήμουν στην Εκκλησία του χωριού μου και παρακολουθούσα την λειτουργία, αλλά πρέπει να ήταν γιορτή και μάλλον δεκαπενταύγουστο γιατί φορουσαμε όλοι καλοκαιρινά ρούχα και είχε σουρουπώσει για τα καλά. Επίσης τα πρόσωπα ήταν οι κάτοικοι του χωριού μου.Κάποια στιγμή που στεκόμουν στο προαύλιο της εκκλησίας.......ήρθε με ορμή προς τα πάνω μου ο βουβός του χωριού και ήθελε να με πιάσει καταλήγοντας να με κυνηγάει σε όλο το εξωτερικό χώρο της Εκκλησίας....Κάποια στιγμή τα κατάφερε να με πιάσει αλλά με κόπο ξέφυγα. Όλος ο κόσμος που υπήρχε προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταιο...καθώς με έψαχνε καταφέρα και τρυπωσα στην Εκκλησία με την βοήθεια ενός συγχωριανού και ήρθε και μια γυναίκα μαζί μου Και κλειδώσαμε την πόρτα....μετά ο βουβός του χωριού κοιτούσε από τα παράθυρα για να με βρει......Και άκουγα Τον κόσμο που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.Εγώ σέρνοντας στο πάτωμα στις άκρες προσπάθησα να φύγω από την άλλη πόρτα....αλλα με είδε και άρχισε να τρέχει από εκείνη την πλευρά....Δυστυχώς η πόρτα ήταν ανοιχτή, αλλά λίγο πριν φτάσει κάποιος τον έπιασε και δεν κατάφερε να μπει μέσα....Εγώ κλείδωσα και άκουγα τον μπαμπά του που τον μιλούσε και του έλεγε να ζητήσει συγγνώμη.....εκεί όμως ξύπνησα!!!

Σελίδες