Ονειροκρίτης ερημίτης - ασκητής

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ερημίτης - ασκητής
Ονειροκρίτης ερημίτης - ασκητής


Ο ερημίτης είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονειρικά σύμβολα καθώς αντιπροσωπεύει την ανάγκη για επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ερημίτη τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

Εάν στο όνειρο είστε εσείς ο ερημίτης αυτό δηλώνει ότι σας βασανίζουν διλήμματα για τον χαρακτήρα σας, τα οποία θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε και να λύσετε λίαν συντόμως.

Ο ερημίτης απομακρύνεται από τον κόσμο, για να βαδίσει μόνος στο μονοπάτι της προσωπικής αναζήτησης.

Συμβολίζει επίσης την μοναξιά. Όχι την μοναξιά που μας επιβλήθηκε, άλλα την μοναξιά της προσωπικής επιλογής για να σκεφτούμε και να εκτιμήσουμε τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε.

Τέλος , βλέποντας στα όνειρα μας τον ερημίτη, μας γίνεται ξεκάθαρο το μήνυμα της ανάγκης για απομάκρυνση από τις πηγές "θορύβου" ώστε να υπάρξει ουσιαστική και σοβαρή περίσκεψη την οποία και έχουμε ανάγκη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

  • Το μοναστήρι συμβολίζει φυγή ή ανάγκη για αλλαγή.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας ένα μοναστήρι τότε πιθανό να συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν.

  • Ή Όαση που βλέπουμε στο όνειρό μας δεν απέχει καθόλου από την όαση που θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα .

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε σε μια έρημο και περιφέρεστε τότε αυτό δείχνει ότι έχετε παραιτηθεί και απογοητευθεί από την ζωή.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.