Ονειροκρίτης έρημος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης έρημος


Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε σε μια έρημο και περιφέρεστε τότε αυτό δείχνει ότι έχετε παραιτηθεί και απογοητευθεί από την ζωή.
Έτσι όταν βλέπετε στο όνειρο σας μια αχανή έρημο, στην ουσία ο ονειροκρίτης λέει ότι είναι η εκδήλωση της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε αυτήν την χρονική στιγμή.
Επίσης σαν ονειρικό σύμβολο η έρημος, μας προειδοποιεί στο να προσέξουμε την υγεία μας ιδιαιτέρως.
Στον επαγγελματικό τομέα, η έρημος προμηνύει μακροπρόθεσμα προβλήματα τα οποία θα ξεπεραστούν με πολύ κόπο.
Αν όμως στο όνειρο είδατε ότι βρήκατε είτε όαση, νερό ή ότι βγήκατε από την έρημο, να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε προβλήματα που σας απασχολούν - ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

  • Η σόμπα ή το τζάκι στα όνειρα παραλληλίζετε με τα ερωτικά μας συναισθήματα.

    Η αναμμένη σόμπα συμβολίζει τον θερμό και αγνό έρωτα που νιώθετε για τον ερωτικό σας σύντροφο.

  • Το μοναστήρι συμβολίζει φυγή ή ανάγκη για αλλαγή.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας ένα μοναστήρι τότε πιθανό να συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν.