Ονειροκρίτης εξομολόγηση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης εξομολόγηση
Ονειροκρίτης εξομολόγηση


Αν δείτε ,σε όνειρο, ότι εξομολογείστε τις αμαρτίες σας σε εκκλησία, θα υποστείτε κάποια κοινωνική διαπόμπευση.

Αν κάνετε ερωτική εξομολόγηση, τα αισθήματα σας θα μείνουν χωρίς ανταπόκριση.

Αν, τέλος, πρόσωπο του αντίθετου φύλου σας εξομολογείται τον ερωτά του, ο ερωτικός σας σύντροφος σας απατά ή έπαψε να ενδιαφέρεται για σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

  • Παρόλο που φαινομενικά δεν συνδέονται μεταξύ τους ή παρακολούθηση μιας μουσικής συναυλίας και η ερωτική μας ζωή, στον ονειρικό μας κόσμο σχετίζονται άμεσα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

7 Σχόλια

#1 -

Εγώ είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν σ ένα μέρος εδώ στη πόλη μου κ πήγαινα να περάσω ένα γεφυρακι που έχει κ ήταν ο αδερφός του πρώην μου και κάτι μ. Είπε δε θυμάμαι Κ κάνει μια τι νόμιζες δε σε θυμάμαι; Κ μετά κάτι έγινε δε θυμάμαι ακριβώς Κ εμφανίστηκε ο. Πρώην μου κ ήθελε λέει να βρεθούμε Κ με ρωτούσε πως θα γίνει να βρεθούμε Κ μου λέει θα σου στείλω μήνυμα και λέω πως; Κ λέει άσε ξερω εγώ και βρεθήκαμε και καθόμασταν μιλούσαμε και γελούσαμε πως τα έχουμε κάνει έτσι (έχει κάνει παιδί) και μου είπε πως μ. Αγαπάει ακόμα και πως ήθελε να μιλήσουμε και τα σχετικά και με φίλησε και κάναμε έρωτα και μετά είδα ότι διηγηθηκα την ιστορία σ κάποιον που στη πραγματικότητα δεν ξέρω αλλά Στ όνειρο ήταν φίλος μου κ του έμοιαζε του πρώην μου και νευρίασε μ αυτά που τον είπα Κ πήγε και είπε στη διεύθυντρια του Ιεκ να τον διώξει αλλιώς θα φύγει αυτός... Τι σημαίνει;

#2 -

Ειδα στον υπνο μου οτι εστειλα μηνυμα στον πρωην μου και του εκανα ερωτικη εξομολογηση και αυτος το διαβασε και δεν απαντησε..τι ειναι αυτο?

#3 -

Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου,ότι ένα αγόρι που μ' αρέσει με έκανε ερωτική εξομολόγηση. Εγώ τον άκουγα και συγκινήθηκα, καθώς και τον αγκάλιασα! Τι σημαίνει όλο αυτό το όνειρο;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

#4 -

Εγώ είδα πως μια γνωστή μου έκανε ερωτική εξομολόγηση, εσείς γράφετε σαν εξηγηση οτι σημαινει πως η σύντροφός με απατά ή δεν ενδιαφέρεται πλέον αλλά εγώ όμως είμαι ελεύθερος, τι ισχύει σε αυτό;;;;;
Μήπως έχει να κάνει με αυτή που γουστάρω;;;;;

#5 -

εγω ειδα πως 2 μελη απο ενα συγκροτημα μου εκαναν ερωτικη εξομολογηση και εγω διαλεξα τον εναν,μετα αυτος που διαλεξα εφυγε,και ο αλλος εμεινε μαζι μου και μετα εμαθα πως ο αλλος που διαλεξα μου ειπε ψεμματα και εκλαιγα στην αγκαλια του αλλου που απερριψα.
τι σημαινει αυτο?

Σελίδες