Ονειροκρίτης φωτιά - πυρκαγιά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης φωτιά - πυρκαγιά
Ονειροκρίτης φωτιά - πυρκαγιά


Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

Αν ονειρευτείς τζάκι όπου σιγοκαίει μια ωραία φωτιά, σημαίνει ότι θα έχεις οικογενειακή γαλήνη και τα σχέδια σου πάνε καλά.

Αν στο όνειρο ανάβετε μια καλή φωτιά, θα γνωρίσετε σύντομα άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο θα βιώσεις μεγάλο έρωτα.

Αν καήκατε από φωτιά, με εγκαύματα και πληγές, έρχεται μεγάλη συμφορά στην οικογένεια σου ή σε κάποιο στενό σου πρόσωπο.

Αν δείτε όνειρο με φωτιά και τραγούδια στην εξοχή ή μια παραλία, προοιωνίζονται επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Τέλος αν ονειρευτείτε ένα νεκρό κοντινό σας πρόσωπο να ανάβει φωτιά, σημαίνει χαίρετε μεγάλης προστασίας. πυρκαγιά

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο.

10 Σχόλια

#1 -

Γεια σας. Είδα ένα όνειρο σήμερα που με αναστάτωσε.! Είδα ότι μια τούφα από το πάνω μέρος του κεφαλιού μου άρπαξε φωτιά, αλλά εγώ την έσβησα κατευθείαν. Έπλυνα την πληγή με νερό και στην συνέχεια της έβαζα αλοιφή για να επουλωθεί καλύτερα και να μην πονάει. Στην συνέχεια το ίδιο πράγμα έπαθε και μια γνωστή μου. Λέει ότι κάηκε το πάνω μέρος του κεφαλιού της, της το ξέπλυνα με νερό και στην συνέχεια της έβαλα αλοιφή για να επουλωθεί η πληγή . Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό? Ταράχτηκα ειλικρινά.!

#2 -

Ειδα οτι στεκόμουν κάπου και ακούστηκε ενας ήχος διπλα μου...σαν κομήτης περασε φλογα απο διπλα μου και αναψε εναν βατο. Οπου εμφανίστηκε μεσα απο της φλόγες ενας μεγάλος σταυρός. Εγώ ένιωσα φοβο. Στην συνέχεια στον αέρα δίπλα άναβαν αλλοι τρείς περίπου φλεγόμενη σταυροί μεγάλοι και ξύπνησα..τι είναι;

#3 -

Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου το σπίτι της πεθεράς μου να καίγεται και είχα στεναχωρειθει και κάποια στιγμή πήγα να δω τι έγινε το σπίτι είχε καεί τελείως όμως εκείνη δεν είχε πάθει τίποτα και κάτσαμε να φάμε εγώ εκείνη και ο άντρας μου δεν θυμάμαι όμως τι α και έβλεπα ανθρώπους να προσπαθούν να την σβήσουν μαζί με εκείνη

#4 -

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕς ΒΡΑΔΥ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΠΗΡΧΕ
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Ή ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ;

#5 -

Καλημέρα, είδα στον ύπνο μου ότι θα γινόταν η συναυλία της αγαπημένης μου τραγουδήστριας και μετά ακυρώθηκε, στη συνέχεια με καταδιώκε ένας άντρας πολύ ωρα (σαν σε ταινία) και εκεί που παραλίγο να με.σκοτωσει με το όπλο ξεφεύγω αλλά βρίσκομαι μέσα σε φωτιές..καιγοταν η γειτονιά μου και ολος ο κοσμος και προσπαθούσα να σωθω, πήγα προς το βουνό όπου και αυτό καιγοταν και ακούγονταν ειδήσεις να περιγραφουν τη καταστροφή. Πλανόδιοι από άλλη χώρα έψηναν και πουλουσαν κάτι σαν πίτες. .πάνω κάτω αυτό είδα...ειμαι πολύ φοβισμένη

#6 -

Είδα ότι το αριστερό μανίκι από το μπουφάν μου που το κρατούσα άρχισε ξαφνικά να βγάζει άσπρο καπνό. Το παρατηρώ προσεκτικά και βλέπω μια μικρή φωτιά να ξεπροβάλλει. Στην προσπάθεια μου να την σβήσω έκανα την κίνηση να ρίξω μόνο το μανίκι κάτω για να την πατήσω και κατά λάθος ακούμπησε το αριστερό μπατζάκι του παντελονιού μου. Ένιωσα ένα ελαφρύ κάψιμο και έκανα κινήσεις να σβήσω ότι ήταν αναμμένο...

Σελίδες