Ονειροκρίτης φωτογραφία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης φωτογραφία
Ονειροκρίτης φωτογραφία


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιεργάζεστε φωτογραφία γνωστού σας ανθρώπου, σύντομα η όποια σχέση διατηρείτε μαζί του θα απειληθεί με ανεπανόρθωτο κλονισμό.

Αν δείτε ότι περιεργάζεστε φωτογραφία του εαυτού σας, σημαίνει πως είστε νοσταλγός του παρελθόντος και έχετε υποσυνείδητη εμμονή ότι τα πράγματα σας έχουν ξεπεράσει.

Τέλος, αν δείτε ότι περιεργάζεστε φωτογραφίες που απεικονίζουν άγνωστα μέρη και πρόσωπα, να περιμένετε στη ζωή σας μια αλλαγή που επιθυμούσατε για πολλά χρόνια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Επιτυχία θα έχετε στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει όταν δείτε στον ύπνο σας εικόνα θρησκευτική.

    Εάν την προσκυνάτε την εικόνα αυτή τότε μεταφράζετε σε δειλία και υποκρισία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βάτραχο να κοάζει, τότε κάποιοι προσποιούνται τους φίλους με απώτερο σκοπό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή γι

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βάτραχο να κοάζει, τότε κάποιοι προσποιούνται τους φίλους με απώτερο σκοπό.

2 Σχόλια

#2 -

Ονειρευτικα πως ημουνα στο σχολειο μου σε ενα μερος που καθόμαστε συνήθως ! Και είδα έναν φίλο μου που τον έλεγαν Γιώργο ,( ο οποιος είχε πεθάνει το καλοκαίρι ) με είχε πλάτη και έτρεξα να τον αγκαλιάσω και γυρνάει και ήταν ένα παιδι που πεζοταν κάτι το καλοκαίρι και τον γουστάρω ακόμη, αυτόν το. Έλεγαν χάρη και είναι Ο κολλητός του Γιώργου απ’το παιδί που πέθανε ! Και τον λεω θες να βγουμε μια φωτογραφία ? Και μου είπε όχι ! Εγώ δν ήθελα να ρωτήσω τον χάρη (το παιδί που πεζοταν κάτι )!αλλά τον Γιώργο (το άλλο το παιδι που πέθανε) Απλά τν ωρα που πλησίασα τότε καταλαβα πως ήταν ο άλλος και το ρωτισα αυθόρμητα !!!! Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει ?